Hud & Ansiktsbehandlingar

Vi har stor kunskap och erfarenhet av resultatinriktat hudvård.

Våra professionella hudterapeuter finns här för dig. Vi inleder alltid varje behandling med konsultation för att diskutera behov, förutsättningar och dina önskemål. En ansiktsbehandling föregår alltid av en hudanalys.

Vi delar upp våra hud och ansiktsbehandlingar i fem huvudkategorier

ansiktsmask

SKräddarsydda
individanpassade ansiktsbehandlingar

Här välkomnar vi dig att boka en tid, 45 eller 60 minuter. Våra hudterapeuter optimerar behandlingen utifrån dina behov, din hudtyp och dina förutsättningar.

Kemisk
peeling

Vi har ett par specifika peelings för djupverkande medicinska resultat. Till exempel PRX-T33, Rethinol Peel från Neostrata och Easy Phytic Peel från Skin-Tech samt Reviderms medicinska peelings

IPL Nordlys
hudföryngring & hår

PL Nordlys är en av de mest effektiva behandlingarna för att reducera små fina kärl i ansiktet, reducera rodnad och rosacea, solskadad hud som tex pigmentfläckar & pigmenteringar.

IPL kan också användas till Hårborttagning

Dermapaen &
microneedling

Dermapen 4 är en kollagenstimulerande behandling djupt ner i huden. Metoden har minimalt med konvalescens och smärta med maximalt resultat. Vi behandlar effektivt hela ansiktet, hals och dekolletage och även runt ögon och på ögonlock!

Diamond glow
dermal infusion

Diamond Glow är en revolutionerande ansiktsbehandling som går bortom traditionell microdermabrasion och peeling. Med en unik och patenterad teknik och en diamantförsedd applikator sker EXFOLIERING, EXTRAKTION och INFUSION samtidigt.

 

Som resultat försvinner döda hudceller, orenheter från porerna samtidigt som huden får näring och spänst av serumet. Behandlingen optimerar fyllighet, fukt, ton och struktur samt lämnar en känsla av djupt rengjord spänstig hud. Linné Hudklinik är stolta över att vara första klinik i Stockholm att erbjuda Diamond Glow. 

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är välutbildade och certifierade. Estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal från och med 1 Juli 2021 (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor får enligt lag utföra dessa behandlingar). Din säkerhet är viktig för oss, vår personal har rätt kompetens och behandlingen håller hög kvalitet.

Linné-hudklinik-behandling-Senem.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png