top of page

Svårt att välja behandling?

Vi har stor kunskap och erfarenhet av resultatinriktat hudvård.

Våra professionella hudterapeuter finns här för dig. Vi inleder alltid varje hudbehandling med konsultation för att diskutera behov, förutsättningar och dina önskemål.

PRX-T33

PRX-T33 jobbar hudföryngrande, uppstramande, kollagenstimulerande och på att ljusa upp pigmenteringar. Funkar allra bäst som kur på 3 behandlingar med ca en till två veckors mellanrum.

Läs mer >

Kemisk Peeling

Kemisk peeling från Neostrata. Vi har olika typer av kemiska peelingar från Neostrata. Peelingarna har olika styrkor och kombination av syror. Vi hudterapeuter skräddarsyr peelingen för dig som kund. Perfekt för dig som vill jobba med fina linjer, rynkor, porer, pigmenteringar, akne eller bara ha hudföryngring och lyster. 

Läs mer >

Retinol peel

Retinol Peeling från Neostrata. Vi erbjuder Retinol Peeling perfekt för dig som vill jobba på fina linjer, rynkor, åldrad hud samt akne. Peelingen appliceras på kliniken och tvättas sedan av hemma efter ett antal timmar efter din hudterapeuts rekommendation. 

Läs mer >

Diamond glow

Diamond glow brukar vi även kalla för vår röda mattan behandling. Denna behandling är perfekt för dig som vill känna dig extra fin, få fukt, glow och känna dig ren i huden. Med Diamond glow kan man arbeta med olika serum som slussas ner i huden samt att den med hjälp av sitt slipande munstycke och vakuum hjälper till att exfoliera huden och rengöra på djupet. Passar även känslig hud. 

Läs mer >

INfuzion

Infuzion är perfekt för dig som vill återfå volym och fukt utan att använda nålar. 5ml hyaluronsyra förs in med hjälp av galvanisk ström i huden. Denna behandling rekommenderar vi strakt att man gör som kur på 3 behandlingar med ca en veckas mellanrum för att få ett långvarigt och bra resultat. 

Läs mer >

dermapen 4

Dermapen är en microneedling behandling där man arbetar med olika serum och cocktails som man sedan slussar ner i huden med hjälp av nålar. Perfekt för dig som har akne, akneärr eller dig som vill jobba på pigmenteringar, fina linjer, rynkor, porer och hudstruktur. 

Läs mer >

Secret Rf

Secret RF är en microneedling behandling med radiofrekvens. Denna behandlig ger ännu mer uppstramning och kollagenstimulering än Dermapen 4. Denna behandling är perfekt för dig som vill jobba huduppstamande, hudföryngrande eller om du har ojämn hudstruktur och ärr. Efter behandling har din hud en ökad kollagenstimulering i upp till 3-6 månader. Går även att göra kropp om man vill jobba huduppstramande och med bristningar eller ärr. 

Läs mer >

IPL nordlys

Med IPL Nordlys kan man jobba på många olika hudåkommor och problem. Denna behandling är perfekt för dig som har ytliga kärl, diffus rodnad, pigmenteringar, rosacea eller bara vill ha hudföryngring och kollagenstimulering. 

Läs mer >

Skräddarsydd ansiktsbehandling 60 min 

Under denna behandling skräddarsyr vi hudterapeuter behandlingen efter vad du behöver just nu. Här kan vi fokusera på exempelvis porer, peeling, fukt, glow, pigmenteringar, känslig hud med mera. Det finns även möjlighet att lyxa till din behandling lite extra och lägga till en kraftfullare kemisk peeling, frans- och brynfärg, lymfbyxor, radiofrekvens stimulering eller LED-Mask. 

Läs mer >

Skräddarsydd ansiktsbehandling 45 min

Under denna behandling skräddarsyr din hudterapeut behandlingen efter vad du behöver just nu. Här kan vi fokusera på exempelvis porer, peeling, fukt, glow, pigmenteringar, känslig hud med mera. Det finns även möjlighet att lyxa till din behandling lite extra och lägga till en kraftfullare kemisk peeling, frans och brynfärg, lymfbyxor, radiofrekvens stimulering eller LED-Mask. Tillägg i ansiktsbehandling:

Läs mer >

Injektioner

Våra sjuksköterskor utför olika typer av injektionsbehadnlingar med fillers, borox och även trådlyft. Vi rekommenderar dig att boka en konsultation för att du och din behandlare ska kunna skräddarsy behandlingar efter  v ad som passar dig och dina önskemål.

Läs mer >

Kosmetisk pigmetering

Hos oss kan du även få hjälp med pigmentering av bryn, läppar och eyeliner.

Läs mer >

Kroppsbehandlingar

Insculpt

Insculpt är till för dig som vill kickstarta din träning eller skulptera dina muskler. Under en Insculpt behandling kontraheras dina muskler vilket i sin tur leder till muskelbyggnad och fettförbränning. Vi rekommenderar strakt insculpten som en kur på 6-12 behandlingar. För bästa resultat bör dina behandlingar göras 1-2 gånger per vecka. 

Läs mer >

Fettfrys

Fettfrys. Denna behandling passar dig som vill ge dig an envisa fettdepåer på exempelvis mage, kärlekshandtag och under haka. Med hjälp av kyla fryser maskinen ner fettet som sedan transporteras ut via lymfsystemet. Denna behandling fungerar bra i kombination av både Endosphere och insculpt för dig som vill ha ett snabbare resultat. 

Läs mer >

Endosphere

Endospheres är en lymfränernadne och skulpterande behandling. Perfekt för dig som har problem eller vill få igång lymfsystemet. Behandlingen kan utföras på ben, rumpa, mage och ländrygg.  Endospheres ökar lymf- och blodcirkulationen. Går även bra att göra som rehabilitering både innan och efter operation för att snabba på kroppens läkning. 

Läs mer >

IPL hårborttagning

 För att behandlingen ska fungera som bäst bör du ha brunt/mörkt hår på området som skall behandlas. För ett hårfritt resultat rekommenderar vi vanligtvis 5-10 behandlingar med minst 6-8 veckors mellanrum, detta kan variera från person till person beroende på hårets färg och tjocklek. Områden som kan behandlas är exempelvis överläpp, armhåla, rygg, mage, ben, bikinilinje och armar. Observera att vi ej utför intim hårborttagning utan endast bikinilinje. 

Läs mer >
bottom of page