top of page

Vackert lyster med Skinbooster

 Skinbooster är en injektionsbehandling som kan hjälpa till att stegvis förbättra din hud genom att öka återfukta och stimulera  huden samt förbättra elasticiteten och minska de fina linjerna. 

Vi använder oss av Restylane Skinbooster eller Juvederm Volite 

Vad
behandlas

Favicon.png

ANTAL
BEHANDLINGAR

A1BB2A76-6EC7-4A63-9D91-8A6E509BE249.JPG

Hudförbättrande och återfuktande behandling av ansiktet. Man kan även behandla dekolletage och hals.

Med Profhilo Body can vi behandla mage armar och knän.

Bäst är en kur om 2-3 ggr därefter återkommande någon med längre intervaller.

tid
 

Risker

Round Clock
Hexagon med en Cross

25-30

minuter

Det finns alltid risker med injektioner Behandlingen utförs alltid av en läkare eller sjuksköterska, under konsultationenskall du informeras kring alla risker. 

Skinbooster ger tillbaka fukt och volym inifrån

 

Skinbooster är en behandling som gradvis bygger upp huden och förbättrar hudens elasticitet, struktur samt ger huden en ökad naturlig lyster och spänst.

Skinboosters är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån. De innehåller hyaluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare, yngre, mer elastisk och fräschare ut.

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med Skinbooster utan behandlingen passar även utmärkt för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer samt områden med acneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas.

Injektionsbehandlingar för en slätare, yngre och mer elastisk hud!

 

Injektionerna ges vanligtvis vid 2–3 behandlingstillfällen med 2–4 veckors mellanrum för att gradvis återställa elasticiteten och slätheten hos din hud

 

Regelbundna underhållsbehandlingar (ungefär var 6:e månad) genomförs efter överenskommelse med din behandlare för att säkerställa att resultatet håller länge

 

Kliniska studier visar en långvarig effekt av en behandlingskur med Skinboosters så som förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer i upp till 12 månader efter den första behandlingen.

SKINBOOSTERS BEHANDLINGSOMRÅDEN 

girl-2386999_edited_edited.jpg

Ansikte

FRÅGOR & SVAR OM SKINBOOSTER

Kan alla behandlas med Skinbooster?

Nej, inte personer under 18 år samt personer som är gravida, ammande eller som har sår/inflammation i området som ska behandlas, tex herpes.

 

FÖRE BEHANDLING

Behandlingen behöver föregås av en konsultation.

EFTER BEHANDLING

Man bör avvakta träning 48–72 timmar för att undvika risk för ökad svullnad pga. ökad cirkulation.

bottom of page