top of page

Trådlyft i Stockholm

En säker, effektiv & icke-kirurgisk behandling för omedelbar och långvarig hudföryngring! 

Vad
behandlas

ANTAL
BEHANDLINGAR

Favicon.png

Anti-aging

Hudförbättrande

Hudåtstramande

Favicon.png

1 gång med touch up efter 4-8 månader.

Därefter 1 gång vart annat år

tid
 

Risker

Round Clock
Hexagon med en Cross

60-90

min

Riskerna är begränsade.

 Förvänta dig rodnad/svullnad, ömhet och blåmärken.

Infektion i sällsynta fall. Det kan i mycket sällsynta fall ge nervskador.

Det finns alltid risker och behandlingen utförs alltid av en läkare eller sjuksköterska, under konsultationen skall du informeras kring alla risker. 

Om trådlyft

Den nya generationens trådlyft ger effektiva och utmärkta estetiska resultat. På Linné Hudklinik i Stockholm använder vi CE-märkta trådar och cannula (trubbig kanyl) från V-soft och V-softline, erkända tillverkare inom området, för att säkerställa kundens säkerhet.

 

Efter behandling är du öm och förmodligen något svullen. De bör undvika träning ett par dagar och i övrigt kan du återgå till dina vanliga aktiviteter. Trådarna som används vid trådlyft är vävnadsvänliga, nedbrytbara likt det material som används inom kirurgin och ofarliga för kroppen. 

 

Studier visar att en ökad aktivitet av kollagen, elastin och ökad blodtillförsel ger en ökad elasticitet och stuns. Innan behandlingarna bedövas området.

 

Vid behandling med tunna trådar får du lägga på en cutan bedövningssalva i hemmet eller i väntrummet på kliniken cirka 60 min innan ditt besök.

 

Vid behandling med tjocka trådar läggs intracutan lokalbedövning på kliniken. Behandlingen tar ca 60-90 min och effekterna kan vara upp till 2 år.

TUNNA TRÅDAR

Med tunna trådlyftstekniken injiceras/läggs ett relativt stort antal mycket tunna trådar med hjälp av tunna vassa nålar på utvalda ställen under huden för att ge en kollagenstimulerande och uppstramande effekt. Denna metod är hudförbättrande och passar utmärkt för personer med tunn och slapp hud. 

 

TJOCKA TRÅDAR

Trådar med mer lyftkapacitet är våra tjockare "barbed" taggtrådar som används för ögonbrynslyft, kindlyft, jawl-lyft. 

Effekten beror på hudens ursprungliga status och rätt typ, antal och placering av trådar. Denna teknik kan med fördel kombineras med tunna trådar. 

 

Trådlyft hjälper inte någon som har mycket  av överflödig hud eller markant volymförlust.

Vi rekommenderar då kombinationsbehandlingar. Din sjuksköterska berättar mer om detta på din konsultation inför din behandling.

Frågor & Svar
 

BEHANDLINGSOMRÅDEN

jonathan-borba-n1B6ftPB5Eg-unsplash_edited_edited.jpg

Mellan- och nedre del av ansikte

FRÅGOR & SVAR

FÖRE BEHANDLING

Behandlingen skall alltid föregås av en konsultation minst 48 timmar före planerat tillfälle. Undvik att använda Ibuprophen (NSAID-preparat) eller Omega 3 en vecka innan behandling för att minska risken för blödning.

EFTER BEHANDLING

Man bör avvakta träning minst 72 timmar för att undvika risk för ökad svullnad pga. ökad cirkulation.

 

Vid lyftande (tjocka trådar) bör du undvika träning under minst en vecka. Undvik andra ansiktsbehandlingar så som laser och fillers eller tandläkarbesök 8 veckor efter behandling.

bottom of page