top of page
Group Portrait_edited.png

Laser i Stockholm -
Alexandrite laser & Nd:YAG

Laser Genisis

Stockholm - Linné Hudklinik

Behöver din hud nytt liv och ny lyster? Kanske lider du av rosacea. Laser Genesis läker och stärker din hud samtidigt som den stimulerar din kollagenproduktion. En behandling med Laser Genisis dämpar rodnad, minskar förstorade porer och ger din hud en härlig glow.

När huden åldras tappar vi spänst och volym. Huden förlorar med åren kollagen och elastin vilka ger huden sin fasthet och elasticitet. Under en Laser Genesis behandling levereras värme genom energi på en våglängd av 1064nm. Lasern arbetar här i hudens djupare lager för att stimulera hudens egen produktion av kollagen och elastin, samtidigt kan det ge en förbättring av porerna.  Den termiska energin och värmen som alstras hjälper till att sluta små kärl i huden vilken ger en jämnare hudton.

 Genesis ger lyster och ger en lånsiktig stimulering av kollagen vilket påverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Behandlingen är bra för dig som har långsiktiga mål och ett mycket bra komplement till andra behandlinger med mål att skapa en fastare och mer välmående hud.

 

Då hudförbättring under en längre period ser man resultatet av behandlingen även efter flera månader. För ett optimalt resultat rekommenderar vi en kur på fyra till sex behandlingar.

Frågor & svar / FAQ
För laser behandlingar i Stockholm

Vad bör jag tänka på innan min behandling?

Två veckor innan din behandling bör du undvika sol och brun utan sol produkter, även använda högt spf dagligen.

Veckan innan din behandling ska du undvika hudvårdsprodukter som gör din hud solkänslig, såsom retinol och olika produkter innehållande syror.


Vad bör jag tänka på efter min behandling?

Var försiktig med eller undvik sol två veckor efter din behandling och använd solskyddsfaktor dagligen. Viket vi rekommenderar oavsett året om för att bevara och skydda huden, 

Avstå från intensiv träning, bad och bastu i 24 timmar efter din behandling. Använd milda produkter som eftervård som rekommenderas av din behandlare. Vi rekommenderar B3 kräm från Fillmed men BIonic Face från Neostrata går också bra. 

 

Hur känns huden efter behandlingen?
Direkt efter behandlingen kan huden kännas varm och vara röd. Vid en kraftfull behandling uppstår ofta en svullnad i huden som lägger sig efter ca 3 dagar.

Om pigment behandlas mörknar detta först och sedan efter ca 2 veckor ser du resultatet av behandlingen.

Gör behandlingen ont?

Nej, huden blir varm men det gör inte ont


Passar Laser Genisis alla

Normalt måste man vara försiktig med laserbahandlingar på mörkare hudtyper. Det gäller även laser genisis men den anse vara säker upp till hudtyp V, så de allra flesta kan behandlas.  

 

Om man är gravid?
Nej vi rekommenderar inte laser till gravida. 

Hur många behandlingar behövs?

Man kan göra enstaka behandlingar för glow och lyster men bäst resultat är att göra en kur på 4 till 6 gånger.

 

 

Laser Genisis Stockholm - Linné Hudklinik

Vi på Linné Hudklinik är stolta över att kunna erbjuda laserbehandling utan down time med vår  laser på Östermalm, Stockholm. Excel HR från Cutera är en Alexandrite och Nd:YAG laser av en marknadens största laser tillverkare.

Excel HR kombinerar en kraftfull 755 nm Alexandrit-laser och Cutera's beprövade långpuls 1064 nm Nd: YAG-laser för säker, effektiv hårborttagning med hög effektivitet på alla hudtyper. Kombinationen av våglängder möjliggör effektiv hårborttagning och är en lösning för epidermala pigmentförändring och vaskulära kärl.  

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

_N7A2266.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

bottom of page