PROFHILO

PROFHILO är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité. På vår hudklinik i Stockholm utförs våra bhenadlingar på ett tryggt och säker sätt. I en Profhilo behandling fyller man på med hyaluronsyra som redan finns naturligt i huden. Detta gör sedan att huden återfuktas från grunden och skapar ett härligt lyster. 

PROFHILO är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité. Den minimerar även linjer och återskapar hudens fasthet. Perfekt för att behandla ansikte, hals, dekoltage, händer, armar... ja, alla områden där du upplever en minskad elasticitet i huden.

 Till skillnad från vanlig filler så ger inte PROFHILO någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är enbart att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

Behandlingen utförs vanligen som en kur på 2-3 gånger med 3–4 veckors mellanrum. Produkten injiceras i totalt 10 punkter (vid behandling av ansikte) och sprider sig därefter själv jämt i vävnaden.

Behandlingen håller i ca 6 månader och därefter rekommenderas en uppföljande behandling var 6:e månad för bibehållet resultat.

BEHANDLINGSOMRÅDEN INOM PROFHILO

Ansikte

Profhilo injiceras i totalt tio punkter i ansiktet och sprider sig därefter själv jämt i vävnaden.

FRÅGOR & SVAR

Kan alla behandlas med Profhilo?

Nej, inte personer under 18 år samt personer som är gravida, ammande eller som har sår/inflammation i området som ska behandlas, tex herpes.

 

FÖRE BEHANDLING

Behandlingen skall föregås av en konsultation minst 48 timmar före planerat utförande.

EFTER BEHANDLING

Man bör avvakta träning 48–72 timmar för att undvika risk för ökad svullnad pga. ökad cirkulation.