top of page

Linné Infinity 
Botox på abonnemang

En återkommande fråga vi har  är om det är möjligt att göra injektionsbehandlingar och betala via en fianasieringslösning, hos oss kan du alltid betala via Qliro genom Boka Direkts system. Ett annat val för dig som gör återkommande behandlingar är att abonnera på dina estetiska behandlingar. Vi lanserar nu Linné Infinity för dig som gör regelbundna behandlingar och vill betala löpande per månad.

 
Linné Infinity innebär att du tillsammans med din behandlare väljer hur många områden som lämpar sig bäst utifrån de förutsättningar och resultat du har och vill uppnå. Därefter betalar du månadsvis via autogiro i stället för vid varje behandlingstillfälle. Som Linné Infinity kund signerar du dig för löpande månadsbetalning. Om du väljer att avsluta beräknar vi mellanskillnaden från din senaste behandling och en behandling till fullpris. 


För dig som kund är prenumeration förmånligt och du blir en av våra stamkunder. Antalet kunder som kan vara abonnera på behandling är begränsat. Kom ihåg att boka konsultation om du ej behandlat dig med  botox hos oss de senaste 6 månaderna.

Våra olika planer för dig som vill ha botox abonnemang

I Område / Zon

Månadspris:

725 :-

(2 100:- per behandling)

- Personling behandlingsplan

- Touch up ingår vid behov

Första månadsbetalning på plats därefter månadsvis via autogiro. 

linneinfinity.jpg
Läs mer

3 områden / Zoner

Månadspris:

970 :-

(2 850 per behandling)

- Personling behandlingsplan

- Touch up ingår vid behov

Första månadsbetalning på plats därefter månadsvis via autogiro. 

Smiling Portrait_edited.jpg
Läs mer

5 områden / Zoner

Månadspris:

1195 :-

(3 780:- per behandling)

- Personling behandlingsplan

- Touch up ingår vid behov

Första månadsbetalning på plats därefter månadsvis via autogiro. 

a66b8a_11036f3707614a648099ccd8ca5393b6_mv2_edited.jpg
Läs mer

2 områden/ Zoner

Månadspris:

850:-

(2 475:- per behandling)

- Personling behandlingsplan

- Touch up ingår vid behov

Första månadsbetalning på plats därefter månadsvis via autogiro. 

model-2387582_edited.jpg
Läs mer

4 områden / Zoner

Månadspris:

1180 :-

(3 480:- per behandling)

- Personling behandlingsplan

- Touch up ingår vid behov

Första månadsbetalning på plats därefter månadsvis via autogiro. 

jonathan-borba-n1B6ftPB5Eg-unsplash_edited.jpg
Läs mer

Hur många områden skall jag välja?

En injektionsbehandling skall alltid föregås av en konsultation. Då ser vi över vilka behov och förutsättningar som finns och diskuterar vilket resultat du vill uppnå. Vi skapar en skräddarsydd behandlingsplan för dig. 

Hur ofta kan jag behandla mig?

Det ingår 4 st hudvudbehandlingar om året med Linné Infinity. 2 veckor efter varje behandling kan du göra en touch up om det finns behov. Det normala är att en kund gör runt 3 behandlingar om året. 

 

Kan alla bli Linné Infinity kund?

Alla kunder som har svenskt personnummer och har Mobilt Bank id kan bli Infinity kund. Det krävs att du kan signa upp för autogiro. Däremot är antalet kunder som kan abonnera begränsat för att säkerställa att alla kunder kan boka en tid inom en rimlig tidshorisont.

När dras betalning?

Vid första behandling betalas första månaden i kassan därefter sker allt automatiskt via autogiro. Autogirot dras 27:de i varje månad. 

Hur lång är bindningstiden?

I princip har vi ingen bindningstid.  Om du vill bryta behandlingsplanen tidigare går det bra. Då räknar vi ut mellanskillnaden av vad du betalt och vad dina behandlingar skulle kostat i normala fall.    

Kan jag ändra i mitt abonnemang?

Det går utmärkt, du kan när som helst öka eller minska antalet zoner eller besök i din plan. Om du väljer att nedgradera Infinity Neurotoxin betalar du en engångskostnad på 500 SEK per område. 

Ingår masseter / käk-muskler i prenumerationen ?

Om du vill behandla käkmuskelaturen så räknas det som två områden. 

Vad är botox / neurotoxiner?

Botox förknippas normalt med en behandling för att ta bort eller minska rynkor framförallt i övre delen av ansiktet. Detta stämmer men det är bara en del av sanningen.

Botox är egentligen ett produktnamn för neurotoxinet Botox® som tillverkas av läkemedelsföretaget Allergan / Abbivie. Det finns dock även andra läkemedel med liknande egenskaper och användningsområden. Till de mest kända hör Vistabel®,  Azzalure® och Dysport®. 

Neurotoxiner används för behandling av ett stort antal tillstånd av medicinsk karaktär. På Linné Hudklinik använder vi neurotoxiner till estetiska behandlingar för att motverka rynkor. Boka en botox konsultation med någon av våra erfarna behandlare för att veta mer eller läs vårt fullständiga samtyckes underlag

 

Om du är intresserad av Linné Infinity bokar du en konsultation.

Frågor om Svar Linné Infinity
Vårt abonnemang på estetiska injektioner

Frågor och svar Kring botox

att tänka på
FÖRE behandling av botox

Behandlingen föregås alltid av en konsultation, vilket inte kan göras i direkt anslutning till själva behandlingen utan nya regelverket kräver 48h betänketid om du ej behandlat dig på Linné Hudklinik tidigare.

Tillsammans med din behandlare går ni igenom vad du önskar för resultat och vilken hudstatus du har. Således säkerställer vi att om toxin är en lämplig behandling.

Boka konsultation senast 48 timmar innan planerad behandling.

att tänka på
EFTER BotoxBEHANDLING

Du kan återgå till normal aktivitet direkt efter behandlingen. Dock bör du undvika hård fysisk aktivitet samma dag eller att flyga. Kontakta oss om du upplever någon biverkan. 

Om behandlingens resultat inte motsvarar förväntad effekt är du välkommen på ett återbesök men tidigast efter 14 dagar och inom 3 veckor.

Ett återbesök är kostnadsfritt (gäller ej botox light).

bottom of page