top of page

Body Sculpting

FETTFRYSNING

Fettreducering med kyla är en skonsam och effektiv behandling för att bli av lokala fettdepåer på kroppen.

 

Med Z-Lipo från Zimmer kan du göra det utan att behöva ta till kirurgi.

En nyhet är att vi även kan behandla dubbelhaka med Z-Lipo då vi har ett mini-munstycke för den behandlingen.

QRYO.PNG

Insculpt 4.0 från Qryo kroppsskulptering

Bygg muskler och bränn fett utan ingrepp!

 

INSCULPT 4.0 bygger på tekniken high intensity focused elektro magnetic är en metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp. 

Vi har Stockholms första INSCULPT 4.0 som har 4 handtag för att man skall kunna trimma armar eller vader samtidigt som magen eller rumpan!

dusan-jovic-sIhtfMBMWzs-unsplash.jpg
Endospheres.jpg

Endospheres

Endospheres Compressive Microvibration

 

Behandlingen är en av Linné Hudkliniks nyaste tillskott.  Endospheres är ny icke-invasiv behandling som representerar en ny form av estetisk och rehabiliteringsbehandling. Som målbild kan man jämföra med LPG men med ett mer effektivt och bättre slutresultat. Denna patenterade teknologi är designad i Italien av ingenjörer som med sin kunskap lyckats utnyttja en kraftfull frekvens i form av pulserande, rytmisk verkan för att nå in via huden djupt in i muskeln.

Behandligen skulpterar kroppen, lymfmassage och bindvävsmassage med god effekt på celluliter. 

Minskar celluliter ­– genom att öka lymfcirkulationen 

Tar bort fettansamlingar – genom att stimulera blodflödet

Minskar inflammation, smärta och värk 

Ökar muskeltonus – genom djupgående massage

Ökar spänst och elasticitet i huden – med hjälp av microstimulering

Profhilo body

Vad är Profhilo body

Profhilo Body är en injektionsbehandling av slapp hud på kroppen. Områden som är särskilt tacksamma att behandla är exempelvis magen och insidan av överarmarna. Tänk på att injektionsbehandlingar kräver konsultation innan behandling. 

Injektionsbehandlingarna av Profhilo Body på Linné Hudklinik kompletteras och underhålls av en vårdande och återfuktande behandling hemma med kroppsmask  ch uppstramande kroppskräm som tillför och ger ton, elasticitet samt verkar djupt återfuktande.

 

En behandlingskur omfattar två behandlingstillfällen med ett 30-dagarsintervall. Vi rekommenderar att  därefter följa upp med en underhållsbehandling ungefär var 6:e månad.

Vem passar en Profhilo Body behandling?

Profhilo body passar den som har en lite åldrad hy som behöver stramas upp. Eftersom det ger en synbar och tydlig skillnad i hudens kvalitet och yta. Profhilo body går också att använda i förebyggande syfte och i kombination med andra estetiska behandlingar.

Kort beskrivning

  • Behandlingen tar bara 30 minuter 

  • Endast 10 injektionspunkter i varje område.

  • Icke-invasiv då risken för blåmärken och svullnad är minimal samtidigt som det maximerar spridningen av produkten i vävnaden.

  • Det krävs ingen förberedande behandling av dig som kund.

PROFHILO BODY

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är välutbildade och certifierade. Estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal från och med 1 Juli 2021 (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor får enligt lag utföra dessa behandlingar). Din säkerhet är viktig för oss, vår personal har rätt kompetens och behandlingen håller hög kvalitet.

Linné-hudklinik-behandling-Senem.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png

Kompressionsbyxa

Denna härliga behandling ger ökad blodgenomströmning bidrar till mindre trötthet och inflammation och ger en snabbare återhämtning.

 

Vid träning, hårt arbete med benen eller om du står och går mycket stressar du benen. Det uppstår små skador på dina muskelfibrer. Dessa skadorna är det som senare får dig att bli bättre, med inledningsvis resulterar de i inflammation i musklerna samt bildning av avfallsprodukter (laktat, pyruvat, ammoniak, bikarbonat och pH).


Detta kan ge en kombination av ömhet, trötthet och nedsatt muskelstyrka som minskar din förmåga att träna med full styrka så att du får ut mesta möjliga av din träning.

 

När du ligger i våra kompressionsbyxor snabbar du  upp återhämtningsprocessen som sker naturligt i kroppens lymf- och kärlsystem. 

Pneumatisk kompression ökar blodgenomströmningen och hjälper din kropp att göra sig av med de avfallsprodukter som ansamlats i dina muskler snabbare och effektivare än din kropp normalt kan. Resultatet är att dina muskler läks och kan återhämta sig snabbare.

 

Kompressionsbyxor är bra för dig  som samlar på dig vätska i benen. Gammal stagnerad lymfvätska kan samlas i benen om man går och står mycket, men även om man är stillasittande. Detta kan ofta ge obehag och värk.

 

Trycket av kompressionsbyxorna gör så att lymfvätskan pumpas tillbaka in i lymfsystemet och då ökar lymfcirkulationen och reningen i hela kroppen. QRYO kompressionsbyxor ökar blodcirkulationen i benen, vilket syresätter blodet och ökar trycket i vävnaden för att avlägsna svullnad eller smärta.

Kompressionsbyxorna från QRYO är ett datorstyrt kompressionssystem som jobbar växelvis med sammandragningar och expansion i sex olika kammare på varje ben. Designade för att öka blodcirkulationen och lymfflödet, minska svullnad och ödem, återuppbygga musklerna efter träning, lindrar trötthet i benet och förbättrar syretillförseln genom hela kroppen.

Kompressionsbyxa

bottom of page