top of page

Fillers för läppar, kinder, näsa & ansikte

Certifierad hudvårdsklinik i Stockholm, Östermalm

Omedelbart resultat med fillers 

Få fylligare läppar, definierade käkben, rakare näsa eller slätare hy med fillers i vår klinik på Östermalm i Stockholm.

Vad är fillers?

Fillers som används för estetiska behandlingar av käkben, näsa, haka, ansikte och läppar är oftast för att återskapa volym. Fillers är baserat på hyaluronsyra, en vattenmolekyl som existerar naturligt i kroppens egen vävnad. Med fillers injicerat i huden gör att rynkor fylls ut i ansiktet. (ex nasolabiala veck), öka volym (ev läppar) och konturera (ev näsa).

Genom att injicera kontrollerad mängd hyaluronsyra i specifika områden kan man skapa och återställa förlorad eller skapa volym där det estetiskt saknas. Resultatet ser man direkt. Läs mer om behandlingsområden nedan eller klicka på länken till vår FAQ.

Frågor och svar om fillers

pexels-владимир-васильев-10193444_edited.jpg

Varför gör man behandling med fillers?
 

Hyaluronsyra finns naturligt i våra kroppar och hjälper huden att bibehålla dess spänst och fuktighet. I takt med hudens naturliga åldrande minskar också dess innehåll av hyaluronsyra och hudens elasticitet och lyster avtar. 

 

Produktionen av hyaluronsyra minskar redan vid 20 årsåldern. När man uppnår 60 årsåldern har produktionen minskats till 10% av den ursprungliga nivån.

 

Huden blir med andra ord allt tunnare och torrare med stigande ålder och rynkor och veck uppstår. Även fett, muskler samt benmassa i ansiktet förändras och minskar gradvis sin volym under vårt liv.

Vad kostar Fillers i Stockholm?

Priset på fillers i Stockholm varierar av olika skäl. Främst beroende på vilket område som skall behandlas men även beroende på erfarenhet av personalen och kvaliteten på produkten. Vi använder oss av fillers med högsta kvalitet på vår hudklinik på Östermalm i Stockholm. Oftast använder vi Juvederm men även Restylane, Teoseal och Beletero beroende på vad som skall behandlas. Vår priser finner du här:

Hyaluronsyra –
den vanligaste fillern

De allra flesta av dagens fillers består av hyaluronsyra, ett ämne som förekommer naturligt i kroppen. Hyaluronsyra är en polysackarid, eller sockermolekyl, som kan binda tusen gånger sin egen molekylvikt i vatten. Den hyaluronsyra som förekommer naturligt i kroppen och huden bryts ner av kroppen inom 1–2 dagar. Den hyaluronsyra som används i fillers har modifierats något, vilket gör att det tar längre tid för kroppen att bryta ner den. En filler håller normalt – normalt i 6 till 18 månader.

 Vad gör fillers i huden?

Förstärker volymen och minimerar risken för rynkor

En fillerbehandling är en volym- och fuktighetsgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra. Behandlingens syfte kan dels vara att bromsa, förebygga åldrandets processer i huden och till och med förbättra och föryngra den. Med fillers skapar vi volym där den gått förlorad eller skulpterar mer definierade ansiktsformer i syfte att skapa "beautification".

Regelbunden behandling med filler förstärker den behandlade vävnaden och förebygger ny volymförlust och nya rynkor.

Vem utför behandlingen?

Vår personal i Stockholm på Linné Hudklinik Östermalm är välutbildad och certifierad. 

Vi arbetar efter våra ledord, säkerhet och kvalitet med personlighet. Vi kommer alltid sätta säkerheten först och arbetar för att du skall få ett naturligt resultat.

Vi har en läkare och tre sjuksköterskor som utför filler- behandlingar hos oss. Vi arbetar ständigt med att vidareutbilda oss och följer de senaste teknikerna och säkerhetsföreskrifterna för att du skall känna dig trygg. 

BEHANDLINGSOMRÅDEN FÖR FILLERS

Läppar

Fab-Lips by Linne

 

Detta är en av våra vanligaste behandlingar. Vi eftersträvar naturliga härliga läppar.  Vi vill skapa en naturlig volym ökning och kontur.

 

En del som önskar göra en läppförstoring har smala och tunna läppar redan från början. Med ålder minskar vår naturliga volym och det är mycket vanligt att både män och kvinnor vill återfå den  volym och fasthet man mist med åren. 

OÖNSKAD FILLER ?

Ibland blir det för mycket av det goda, eller så har fillern migrerat. Kanske har du tröttnat på resultatet efter din läppförstoring, eller är resultatet från din fillerbehandling ojämnt eller bubbligt? Vi hjälper självklart även dig som varit på annan klinik men inte fått hjälp där. För att ta bort oönskad filler använder vi Hyalase. Det är ett läkemedel och skall användas med försiktighet. Vi har alltid hyalase på kliniken för att kunna lösa upp filler akut. 

att tänka på
FÖRE FILLERBEHANDLING

Behandlingen föregås alltid av en konsultation minst 48 timmar innan, sen gör vi ytterligare en direkt anslutning till själva behandlingen.

Tillsammans med din behandlare säkerställs om en fillerbehandling kan vara lämplig för dig.

Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och där du får möjlighet att ställa frågor.

att tänka på
EFTER FILLERBEHANDLING

Du kan återgå till normal aktivitet direkt efter behandlingen.

 

​Om behandlingens resultat inte motsvarar förväntad effekt är du välkommen på ett återbesök men tidigast efter 14 dagar och inom 4 veckor.

 

Ett återbesök är kostnadsfritt.

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

_N7A2266.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png
bottom of page