top of page
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

HArmonyCa Stockholm Östermalm

HArmonyCa filler är en hybridinjektion med  långvarig kollagenstimulering och långvarigt resultat

HArmonyCa

HArmonyCA är en fantastisk nyhet inom injektionsbehandlingar då den kombinerar två olika tekniker. Behandlingen är för dig som upplever att huden blivit tunnare och slappare samt utvecklat en hel del fina linjer.

Vad är HArmonyCa

HArmonyCa är en hybridinjektionsbehandling som kombinerar två olika behandlingar som ger huden mer volym samt en hudförbättring. De två aktiva substanserna är hyaluronsyra med kalciumhydroxiapatit som tillsammans ger ett omedelbart lyft och en långvarig hudförbättring.

 

När du behandlas med HArmonyCa får du en estetisk ansiktsbehandling som ger harmoni och en långsiktig förbättring av ansiktsdragen.

 

Behandlingen är en hydbridinjektion med dubbelverkande effekt tack vare kombinationen av kalciumhydroxiapatit (CaHA) och hyaluronsyra (HA). Kombinationen av dessa ämnen ger ett omedelbart lyft av det behandlade området samtidigt som man får ett långvarigt lyft av huden tack vare stimulansen av kroppens egen kollagenproduktion.

Applicera ansiktskräm
Smiling Elderly Woman_edited.jpg

Varför gör man behandling med HArmonyCa?

Hyaluronsyran i HArmonyCa ger en omedelbar positiv effekt på hudstrukturen och kalciumhydroxyapatiten ger ett gradvist långtidsverkande lyft genom att stödja kroppens egna kollagenproduktion. Resultatet efter en HArmonyCA behandling är både förbättrad hudstruktur och volym samt förbättrad spänst och mindre hängighet.

När gör man behandling med HArmonyCa?

Eftersom effekten av Harmonyca kommer gradvis tar vi bilder innan för att följa upp efter 6 och 12 månader. Ny behandling kan man tidigast göra efter ett år.

Bäst resultat får de kunder som har passerat 40 och vill jobba med långsiktiga naturliga resultat.

Vad kan behandlas med HArmonyCa?

En behandling med HArmonyCa lämpar sig bäst för dig som saknar eller börjar märka en avsaknad av fyllighet och stöd i ansiktet. Behandlingen tillför volym och fasthet till huden samt upplyftande resultat.

Kan alla behandlas med HArmonyCa?

Nej, Harmonyca passar inte om man har någon typ av inflammatorisk sjukdom. Vi rekommenderar det inte heller om man brukar få fula eller förtjockade ärr.

Vad kan man förvänta sig efter en behandling med HArmonyCa?

HArmonyCA ger ett direkt resultat i form av förbättrad volym och struktur. Den ger också ett långtidsverkande lyftande resultat då behandlingen stimulerar hudens kollagenproduktion som förbättrar styrkan och spänsten i huden.

HArmonyCA ger mycket bra resultat när den används som enda behandling och kan med fördel kombineras med andra estetiska behandlingar.

Vilka är de vanligaste biverkningarna av HArmonyCa?

Som vid alla injektionsbehandlingar så kan man bli lite öm och svullen och i sällsynta fall få blåmärken. Klåda eller rodnad kan också förekomma.

Hyaluronsyrafillers – säkra och väldokumenterade godkända produkter från världens största estetiska företag.

Vad är det för skillnad på HArmonyCa och traditionell fillersbehandling?

Den största skillnaden är att du med HArmonyCa får två behandlingar i en. Du får dels en volymgivande behandling där behandlingsområdet får mer volym med hjälp av hyaluronsyra, dessutom sker en långvarig kollagenstimulerande effekt genom att kombinera hyaluronsyra med kalciumhydroxiapatit (CaHa) detta stödjer kroppens egna kollagenproduktion genom att skapa nya kollagenfibrer.

Är du intresserad av HAmonyCa behandling i Stockholm?

Alla injektionsbehandlingar föregås av en konsultation . Under din konsultation diskuterar vi förväntat resultat samt vilket resultat du kan förvänta dig. Tänk på att den behöver göras 48 timmar innan din behandling för att du skall få den betänketid regelverket kräver. 

Pris på behandling med HArmonyCa

Under konsultationen diskuterar vi alltid priset på din behandling. För aktuella priser se vår prislista.

att tänka på
FÖRE behandling av HaMonyCa

Behandlingen föregås alltid av en konsultation minst 48 timmar innan, sen gör vi ytterligare en direkt anslutning till själva behandlingen.

Tillsammans med din behandlare säkerställs om en fillerbehandling kan vara lämplig för dig.

Hos oss får du alltid gratis konsultation där vi berättar om behandlingen och där du får möjlighet att ställa frågor.

att tänka på
EFTER behandling av hamonyca

Du kan återgå till normal aktivitet direkt efter behandlingen men bör undvika fysisk aktivitet samma dag. Du kan känna dig öm i det behandlade området.

Efter behandlingen sker uppföljning efter ett par månader,.

bottom of page