IPL-Nordlys

Du bör ej vara solbränd och ej använda brun utan sol10 dagar innan behandling

Hudbehandling med IPL Nordlys i Stockholm

IPL Nordlys är en av de mest effektiva behandlingarna för att reducera små fina kärl i ansiktet, reducera rodnad och rosacea, solskadad hud som tex pigmentfläckar & pigmenteringar. Detta görs med korta ljusimpulser.

Behandling med IPL förbättrar också fina linjer, rodnad efter acneärr och ger en ökad fuktnivå och spänst i huden. Huden får en jämnare ton och ger dig ett fräschare och  friskare utseende.

Hårborttagning med IPL Nordlys i Stockholm

På Linne Hudklinik, Östermalm använder vi oss av Ellipse Nordlys för permanent hårborttagning. Denna IPL-behandling är effektiv för de flesta hudtoner utom de allra mörkaste.

Ellipse Nordlys används på flera av våra universitetssjukhus i Sverige. Boka en kosnultation med en av våra hudterapeuter så kan de berätta mer.

artem-everest-rf1jwUHckdo-unsplash.jpg

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är välutbildade och certifierade. Estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal från och med 1 Juli 2021 (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor får enligt lag utföra dessa behandlingar). Din säkerhet är viktig för oss, vår personal har rätt kompetens och behandlingen håller hög kvalitet. Vi vill vara Stockholms härligaste klinik.

Linné-hudklinik-behandling-Senem.jpg

Vårt  etiska
kontrakt

Vår personal  förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom inom relevant område, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter. Ungefär 10 dagar om året vidareutbildar sig vår personal. 

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png