top of page

Hudbehandling med IPL Nordlys i Stockholm

IPL Nordlys är en av de mest effektiva behandlingarna för att reducera små fina kärl i ansiktet, reducera rodnad och rosacea, solskadad hud som tex pigmentfläckar & pigmenteringar. Detta görs med korta ljusimpulser.

Behandling med IPL förbättrar också fina linjer, rodnad efter acneärr och ger en ökad fuktnivå och spänst i huden. Huden får en jämnare ton och ger dig ett fräschare och  friskare utseende.

Rosacea_before_after_edited.jpg
IPL Akne.JPG

Akanebehandling med IPL Nordlys
 

På Linne Hudklinik, Östermalm använder vi oss år Ellipse Nordlys för att göra aknebehandlingar. Vi har en tuff IPL serie med täta återkommande behandlingar mot akne. Boka gärna en konsultation med en hudterapeut för att veta mer.  

Hårborttagning  kan vi göra med IPL Nordlys
men vår rekommendation är främst hårborttagning med laser

På Linne Hudklinik, Östermalm använder vi oss av Excel HR Alexandrite och Nd:Yag laser för hårborttagning. Vår Ellipse Nordlys fungerar även för permanent hårborttagning.  IPL-behandling är effektiv för ljusa hudtoner men har svårare för mörkare hudtyper.

 

Det är därför vi föredrar vi hårborttagning med Excel HR som har en äkta 755 Alexandrite laser och 1064 Nd:Yag  för att kunna behandla alla hudtyper.

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

_N7A2266.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

bottom of page