top of page

IPL-Nordlys

Hudbehandling med IPL Nordlys i Stockholm

IPL Nordlys är en av de mest effektiva behandlingarna för att reducera små fina kärl i ansiktet, reducera rodnad och rosacea, solskadad hud som tex pigmentfläckar & pigmenteringar. Detta görs med korta ljusimpulser.

Behandling med IPL förbättrar också fina linjer, rodnad efter acneärr och ger en ökad fuktnivå och spänst i huden. Huden får en jämnare ton och ger dig ett fräschare och  friskare utseende.

Rosacea_before_after_edited.jpg
IPL Akne.JPG

Hårborttagning med IPL Nordlys i Stockholm

På Linne Hudklinik, Östermalm använder vi oss av Ellipse Nordlys för permanent hårborttagning. Denna IPL-behandling är effektiv för de flesta hudtoner utom de allra mörkaste.

Ellipse Nordlys används på flera av våra universitetssjukhus i Sverige. Boka en kosnultation med en av våra hudterapeuter så kan de berätta mer.

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

_N7A2266.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png
bottom of page