INSCULPT 4.0 från QRYO

INSCULPT bygger på tekniken high intensity focused elektro magnetic är en metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp.

QRYO INSCULPT 4.0 bygger på tekniken high intensity focused elektro magnetic är en metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp. Liknande andra behandlingar är EMSCULPT 

 

INSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning.

 

Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik och hyllad i USA . Sociala medier har svämmat över med inlägg från de som är lyriska över resultaten och när flertalet kändisar anammade trenden var succén ett faktum. Välkommen att uppleva resultat på riktigt!

Tekniken är väldokumenterad och baserad på omfattande forskning och vetenskapliga metoder. Tekniken är baserad på högintensiv elektroterapi.

 

Med Insculpt 4.0 bränner man fett, bygger muskler och skulpterar kroppen utan att göra några ingrepp. Vå maskin skapar icke viljestyrda muskelkontraktioner vilka bygger upp musklerna samt minskar lokala fettdepåer. Metoden är ett effektivt och säkert sätt att bygga upp din kropp.

 

Förutom att det är en fantastisk möjlighet för att skulpturera kroppen kan även maskinen användas i rehabilitering och lokal träning.

 

Områden som kan tränas är mage, rumpa, lår, armar (övre och undre) samt vader. Eftersom Insculpt 4.0 från QRYO kan har 4 handenheter kan man behandla flera områden samtidigt.  

 

Resultat

- 30 minuter motsvarar ca 20 000 situp alt benlyft squats

- 30 minuter minskar både din fettmängd och ökar din ämnesomsättning

- 30 minuter ökar muskelmassan samt bygger starka muskler

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Fördelar med INSCULPT

 

 • Används över hela kroppen för att eliminera fett och celluliter

 • Ökar muskeltonus

 • Icke-kirurgisk & smärtfri

 • Inga farliga kemikalier

 • Ökar cirkulationen

 • Synliga resultat oftast efter första behandlingen

 • Testad i stor utsträckning i Europa och USA

 • Icke terapeutledd behandling, passar därför bra i duobehandling tillsammans med andra behandlingar

 • Magen

 • Pumpan

 • Lår 

 • Triceps

 • Biceps

 • Vader

FRÅGOR & SVAR

Kan alla göra  insculpt?

Du kan inte genomföra behandlingen om:

Du nyligen genomförd kirurgi på området

Pacemaker

Gravid eller ammande

Cancer

Infektion i kroppen

Metall eller elektroniska inplantat på behandlingsstället

Epilepsi

Läkemedelspumpinplantat

Har haft stroke, hjärtinfarkt eller om du vet att du har svagt hjärta

Hjärnskador eller har genomgått tidigare hjärnoperationer

 

FÖRE BEHANDLING

Behandlingen bör föregås av en konsultation.

EFTER BEHANDLING

Enligt de vetenskapliga studier som gjorts av fettfrysning finns det inga långsiktiga risker eller komplikationer av behandlingen. Man kan få blåmärken och en del upplever "stickningar" i det behandlande området men det försvinner efter några dagar upp någon vecka eller två.

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är välutbildade och certifierade. Estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal från och med 1 Juli 2021 (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor får enligt lag utföra dessa behandlingar). Din säkerhet är viktig för oss, vår personal har rätt kompetens och behandlingen håller hög kvalitet.

Linné-hudklinik-behandling-Senem.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png