top of page

Ansiktsbehandling i Stockholm

Vi har stor kunskap och erfarenhet av resultatinriktat hudvård.

Våra professionella hudterapeuter finns här för dig. Vi inleder alltid varje behandling med konsultation för att diskutera behov, förutsättningar och dina önskemål.

Vi delar upp våra ansiktsbehandlingar i tre huvudkategorier

Skräddarsydda Ansiktsbehandlingar

Här välkomnar vi dig att boka en tid 45 eller 60 minuter. Våra hudterapeuter optimerar ansiktsbehandlingen utifrån dina behov, din hudtyp och dina förutsättningar.

Vi genomför även Infuzion & IPL behandlingar behandlingar för hudföryngring, fukt och pigmentering.

Kemisk
peeling

Vi har ett par specifika peelings för djupverkande medicinska resultat. Till exempel PRX-T33, Retinol Peel från Neostrata samt Easy Phytic Peel från Skin-Tech 

klassiska ansiktsbehandlingar

Standardiserade behandlingar till exempel:

Clear Up (djuprengöring, akne)

Glow Up (fukt, glow)

Linné Signatur Treatment

Vilken ansiktsbehandling ska jag boka? 

Det kan kännas som en djungel att veta vad man skall välja för ansiktsbehandling. Enklast för dig är att boka just en tid eller en konsultation. Då kan våra duktiga hudterapeuter skapa en behandling utifrån dina förutsättningar.

 

Vi tror på skräddarsydda och individanpassade ansiktsbehandlingen. Beroende på vilken hudtyp du har och vilka behov du har skapar vi en ansiktsbehandling just för dig. Diskutera gärna med din hudterapeut kring vad du vill uppnå och vilken målsättning du har.
 

Vi har behandlingar som passar alla oavsett hudtyp och hudtillstånd! 

Modell med fin hy

SKRÄDDARSYDd  ansiktsbehandling

Vi skräddarsyr en ansiktsbehandling efter dina behov och förutsättningar. Vi utgår från Neostratas hudvårdsprodukter för att du skall få bästa möjliga behandling för din hud. Om du har torr eller fet hy, vill jobba med anti-age eller har problematik med akne, rosacea eller solfläckar/pigmenteringar kan vi hjälpa dig. Boka en tid 45 eller 60 minuter så hittar vi den optimala behandlingen beroende på vad vi tillsammans kommer fram till. 

VÅR FILOSOFI

Våra ansiktsbehandlingar genomförs med vetenskapligt och kliniskt beprövade produkter och rekommenderas av hudläkare världen över. Vi arbetar med hudvårdsprodukter och avancerad peeling från Neostrata, Circadia och Skin-Tech samt PRX-T33

Kemisk Peeling
 

En behandling med kemisk peeling rensar bort gamla celler på hudytan samt återställer och normaliserar nybildandet av nya hudceller.

Ju äldre vi blir, desto mer sällan förnyas cellerna. Med kemisk peeling snabbare vi på cellförnyelsen.

Resultatet efter behandlingen är en förbättrad hudkvalité med föryngrande effekt. 

En peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, bröst, händer samt armar och ben. 

Kvinna som får ansiktsbehandling av Linné Hudklinik i Stockholm
PRX-T33

TCA-peel som är den nya generationens TCA för alla olika hudtyper och åldrar.

 

Det unika att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet.Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. Ger spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar.

Glad kvinna efter sin ansiktsbehandling

konsultation med hudterapeut

Vid våra konsultationer kan du även få hjälp med vilka hudvårdsprodukter som passar dig, din hud och dina behov.

Vi arbetar med några av marknadens bästa medicinska hudvårdsmärken. Vi kan hjälpa dig med allt från rengöring till val av hudkräm och serum. Kom in och prova Reviderm och Neostratas fantastiska produkter. 

Vi har även solkrämer från Heliocare samt brun utan sol från Bronza. 

neo glycolic mousse testas på en hand

Våra
hudprodukter

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

Ansiktsbehandling i Stockholm

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png
bottom of page