Ansiktsbehandlingar

Vi har stor kunskap och erfarenhet av resultatinriktat hudvård.

Våra professionella hudterapeuter finns här för dig. Vi inleder alltid varje behandling med konsultation för att diskutera behov, förutsättningar och dina önskemål.

Vi delar upp våra ansiktsbehandlingar i fem huvudkategorier

individanpassade behandlingar

Här välkomnar vi dig att boka en tid, 25, 45, 60 eller 90 minuter. Våra hudterapeuter optimerar behandlingen utifrån dina behov, din hudtyp och dina förutsättningar.

Kemisk
peeling

Vi har ett par specifika peelings för djupverkande medicinska resultat. Till exempel PRX-T33, Rethinol Peel från Neostrata och Easy Phytic Peel från Skin-Tech samt Reviderms medicinska peelings

klassiska ansiktsbehandlingar

Standardiserade behandlingar, till exempel Clear Up djuprengöring, Glow behandling och vår signatur behandling.

Dermapaen 
&

microneedling

Dermapen 4 är en kollagenstimulerande behandling djupt ner i huden. Metoden har minimalt med konvalescens och smärta med maximalt resultat. Vi behandlar effektivt hela ansiktet, hals och dekolletage och även runt ögon och på ögonlock!

Diamond glow
dermal infusion

Diamond Glow är en revolutionerande ansiktsbehandling som går bortom traditionell microdermabrasion och peeling. Med en unik och patenterad teknik och en diamantförsedd applikator sker EXFOLIERING, EXTRAKTION och INFUSION samtidigt.

 

Som resultat försvinner döda hudceller, orenheter från porerna samtidigt som huden får näring och spänst av serumet. Behandlingen optimerar fyllighet, fukt, ton och struktur samt lämnar en känsla av djupt rengjord spänstig hud. Linné Hudklinik är stolta över att vara första klinik i Stockholm att erbjuda Diamond Glow. 

Kemisk peeling

Våra ansiktsbehandlingar genomförs med är vetenskapligt och kliniskt beprövade produkter och rekommenderas av hudläkare världen över. Vi arbetar med medicinsk peeling från med Reviderm, Neostratas, Skin-Tech samt den klassiska PRX-T33

För optimalt resultat kan vi skräddarsy våra behandlingar efter dina behov och önskemål. Tillsammans med våra professionella hudterapeuter väljer ni behandling allt från djuprengöring för acne till lystergivande antiaging-behandling.

ansiktsbehandlngar.jpg

Kemisk Peeling
 

En behandling med kemisk peeling rensar bort gamla celler på hudytan samt återställer och normaliserar nybildandet av nya hudceller.

Ju äldre vi blir, desto mer sällan förnyas cellerna. Med kemisk peeling snabbare vi på cellförnyelsen.

Resultatet efter behandlingen är en förbättrad hudkvalité med "föryngringande" effekt. 

En peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, bröst, händer samt armar och ben. 

03_RV_20_Face_Maske-071_IsoV2 (2) (kopia).tif

SKRÄDDARSYDd  ansiktsbehandling

Vi skräddarsyr en ansiktsbehandling efter dina behov och förutsättningar. Vi utgår från Reviderms medicinska hudvårdsprodukter för att du skall få bästa möjliga behandling för din hud. Om du har torr eller fet hy, vill jobba med anti-age eller har problematik med akne, rosacea eller pigment förändringar kan vi hjälpa dig. Boka en tid 45, 60 eller 90 minuter så ger vi dig bästa tänkbara hudvård. Vi hittar den optimala behandlingen beroende på vad vi tillsammans kommer fram till. 

Våra
ansiktsbehandlingar 

Vi tror på individanpassad ansiktsbehandling. Beroende på vilken hudtyp du har och vilka behov du har skapar vi en behandling just för dig. Diskutera gärna med din hudterapeut kring vad du vill uppnå och vilken målsättning du har.

Vi kan arbeta med Anti-Age, problem hud så som rosacea och akne eller för skapa återfuktning, lyster djuprengörande resultat 

Microneedling med Dermapen4

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4 en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.

Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

3E8DE17B-0A04-42F9-BBEE-4D62C32CE399.JPG

Dermapen 4

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. 

 

Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri.

pexels-photo-3373732.jpeg

konsultation med hudterapeut

Vid våra konsultationer kan du även få hjälp med vilka hudvårdsprodukter som passar dig , din hud och dina behov.

Vi arbetar med två av marknadens bästa medicinska hudvårdsmärken. Vi kan hjälpa dig med allt från rengöring till val av hudkräm och serum. Kom in och prova Reviderm och Neostratas fantastiska produkter. 

Vi har även solkrämer från Heliocare samt brun utan sol från Bronza. 

Reviderm_072021-6.jpg

Våra
hudprodukter

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är välutbildade och certifierade. Estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal från och med 1 Juli 2021 (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor får enligt lag utföra dessa behandlingar). Din säkerhet är viktig för oss, vår personal har rätt kompetens och behandlingen håller hög kvalitet.

Linné-hudklinik-behandling-Senem.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png