Ansiktsbehandlingar

Vi har stor kunskap och erfarenhet av resultatinriktat hudvård.

Våra professionella hudterapeuter finns här för dig. Vi inleder alltid varje behandling med konsultation för att diskutera behov, förutsättningar och dina önskemål.

Vi delar upp våra ansiktsbehandlingar i tre huvudkategorier

Skräddarsydda Ansiktsbehandlingar

Här välkomnar vi dig att boka en tid 45 eller 60 minuter. Våra hudterapeuter optimerar ansiktsbehandlingen utifrån dina behov, din hudtyp och dina förutsättningar.

Vi genomför även Infuzion & IPL behandlingar behandlingar för hudföryngring, fukt och pigmentering.

Kemisk
peeling

Vi har ett par specifika peelings för djupverkande medicinska resultat. Till exempel PRX-T33, Rethinol Peel från Neostrata och Easy Phytic Peel från Skin-Tech samt Reviderms medicinska peelings

klassiska ansiktsbehandlingar

Standardiserade behandlingar, till exempel

Clear Up djuprengöring,

Glow behandling

Linné signatur behandling.

Vad skall jag boka? 

Det kan kännas som en djungel att veta vad man skall välja för behandling. Enklast för dig är att boka just en tid eller en konsultation. Då kan våra duktiga hudterapeuter skapa en behandling utifrån dina förutsättningar.

 

Vi tror på individanpassad ansiktsbehandling. Beroende på vilken hudtyp du har och vilka behov du har skapar vi en behandling just för dig. Diskutera gärna med din hudterapeut kring vad du vill uppnå och vilken målsättning du har.

Vi kan arbeta med Anti-Age, problem hud så som rosacea och akne eller för skapa återfuktning, lyster djuprengörande resultat.

03_RV_20_Face_Maske-071_IsoV2 (2) (kopia).tif

SKRÄDDARSYDd  ansiktsbehandling

Vi skräddarsyr en ansiktsbehandling efter dina behov och förutsättningar. Vi utgår från Reviderms medicinska hudvårdsprodukter för att du skall få bästa möjliga behandling för din hud. Om du har torr eller fet hy, vill jobba med anti-age eller har problematik med akne, rosacea eller pigment förändringar kan vi hjälpa dig. Boka en tid 45 eller 60minuter så ger vi dig bästa tänkbara hudvård. Vi hittar den optimala behandlingen beroende på vad vi tillsammans kommer fram till. 

VÅR FILOSOFI

Våra ansiktsbehandlingar genomförs med är vetenskapligt och kliniskt beprövade produkter och rekommenderas av hudläkare världen över. Vi arbetar med hudvårdsprodukter och avancerad peeling från Neostrata, Circadia och Skin-Tech samt PRX-T33

Kemisk Peeling
 

En behandling med kemisk peeling rensar bort gamla celler på hudytan samt återställer och normaliserar nybildandet av nya hudceller.

Ju äldre vi blir, desto mer sällan förnyas cellerna. Med kemisk peeling snabbare vi på cellförnyelsen.

Resultatet efter behandlingen är en förbättrad hudkvalité med föryngrande effekt. 

En peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, bröst, händer samt armar och ben. 

Young woman cleaning face skin in salon. Retinol peel with brush. Acid organic peeling..jp

PRX-T33

TCA-peel som är den nya generationens TCA för alla olika hudtyper och åldrar.

 

Det unika att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet.Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. Ger spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar.

Smiling 30 year old woman at the window. Fresh light blue background..jpg

konsultation med hudterapeut

Vid våra konsultationer kan du även få hjälp med vilka hudvårdsprodukter som passar dig , din hud och dina behov.

Vi arbetar med två av marknadens bästa medicinska hudvårdsmärken. Vi kan hjälpa dig med allt från rengöring till val av hudkräm och serum. Kom in och prova Reviderm och Neostratas fantastiska produkter. 

Vi har även solkrämer från Heliocare samt brun utan sol från Bronza. 

neo-glycolic-mousse-1080px.jpeg

Våra
hudprodukter

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är välutbildade och certifierade. Estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal från och med 1 Juli 2021 (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor får enligt lag utföra dessa behandlingar). Din säkerhet är viktig för oss, vår personal har rätt kompetens och behandlingen håller hög kvalitet.

Linné-hudklinik-behandling-Senem.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png