top of page
_N7A2266.jpg

Dermatolog

På Linné Hudklinik är personalen det viktigaste. Vår är filosof, om personalen trivs och har roligt kommer våra kunder också göra det. Vi verkar efter våra värdeord:

Säkerhet & Kvalitet med Personlighet

Som team står vi varandra nära och vi litar på varandra, vi ställer upp och hjälps åt. Vi söker nu en dermatolog på deltid eller som konsult till vår verksamhet. Du skall vara engagerad, professionell, skicklig men också glad och trevlig. Vana vid laser och IPL är ett plus.

På Linne erbjuder en professionell med också avslappnad arbetsmiljö med trevliga kollegor som alla har nära till skratt. Vi tror på kunskap och utbildning.

Maila CV och Personligt brev till : info@linnehudklinik.se

Vid frågor ring. 

TELEFON

08 - 88 50 68

Är du vår nya stjärna?

På Linné Hudklinik är personalen det viktigaste. Vår är filosof, om personalen trivs och har roligt kommer våra kunder också göra det. Vi verkar efter våra värdeord:

Säkerhet & Kvalitet med Personlighet

Som team står vi varandra nära och vi litar på varandra, vi ställer upp och hjälps åt. Vi söker nu en erfaren injektionssjuksköterska. Du skall vara engagerad, professionell, skicklig men också glad och trevlig.

Du ska ha erfarenhet av injektioner som Fillers och Botox. Kan du även utföra trådlyft är det meriterande men inte ett krav. Arbetstiderna är heltid eller deltid- dagtid, även helger och kvällar kan förekomma. Du skall inte vara rädd för foto film och sociala medier.

På Linne erbjuder en professionell med också avslappnad arbetsmiljö med trevliga kollegor som alla har nära till skratt. Vi tror på kunskap och utbildning, 2021 hade injektionspersonalen mer än 12 dagars utbildning,

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll men du har också en rolig trevlig arbetsplats. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

 

Kvalifikationer:

  • Botox och fillers utbildning med minst ett års erfarenhet.

  • Legitimation som sjuksköterska eller tandläkare- KRAV

  • Erfarenhet av personlig service och försäljning- 

Maila CV och Personligt brev till : info@linnehudklinik.se

Vid frågor ring. 

TELEFON

08 - 88 50 68

IMG_1314_edited.png
Copy of badge-large.png

Det händer att vissa hudproblem behöver bedömas och behandlas av hudläkare. Vi kan hjälpa dig att söka medicinsk vård genom vårt samarbete med Dr Hud. Här får du snabb & kostnadseffektiv hjälp från Hudläkare, Specialister i Dermatologi. Kom in till vår klinik eller läs mer på drhud.se.

Copy of mole-2.jpg
Copy of ance-3.jpg
Copy of mole-1.jpg

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

_N7A2266.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png
bottom of page