top of page
ung kvinna

Infuzion

Revolutionerande behandling!

 Injicera skinbooster utan injektion,  5 ml hyaluronsyra! 

Detta är en fantastisk  fuktbehandling utan nålar. Infuzion har gjort succé på marknaden. Infuzion är en helt ny form av hudbehandling som slussar in skinboosters ner i huden / dermis utan nålar.  

Infuzion
nålfri skinbooster / mesoterapi

 

Med Infuzion behandlingen för man in 5ml hyaluronsyra i huden under 20 minuter. Behandlingen sker helt utan nål och kan därför även utföras av en hudterapeut.

 

Behandlingsmetoden sker med hjälp av en strömladdad kula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra in i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.

Infuzion-injektor.jpeg

Infuzion Serum

Serumet slussas ned i huden och tillför stora mängder fukt och näring. Produktionen av kollagen och elastin, som är två av kroppens och hudens viktiga protein, stimuleras och förbättrar elasticiteten i huden. 

skönhet porträtt

Infuzion Frågor & Svar

Vilken effekt har Infuzion?​

Främst är det en fantastisk fuktgivande behandling som ger lyster och en jämnare hudton. Kortfattat

 • Behandlar torr hy och jämnar ut linjer

 • Motverkar mörka ringar och håligheter underögonen

 • Förbättrar fasthet och elasticitet i huden

 • Behandlar kråksparkar och andra fina linjer

 • Ger jämnare textur och hud

 

Hur snabbt syns resultatet? 

Resultatet syns direkt. Linjer fylls med hyaluronsyra och liknade resultat som en skinbooster. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken.

Gör Infuzion Ont?

Nej tillskillnad skinboosters och  stick med nålar är behandlingen smärtfri!

Hur ofta gör man behandling med Infuzion?

För ultimat och hållbart resultat (3-6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Vi rekommenderar att fylla på med 1-2 behandlingar var 3:e månad efter avslutad kur för att förlänga effekten

Vad skall jag tänka på efter behandlingen?

Du slipper rodnad eller svullnad och du har en jättefin spänstig hud med. Du kan träna och återgå till arbete och normala aktiviter samma dag.

Med fördel kan du dricka extra mycket vatten innan och efter behandlingen och ge huden extra fukt och näring för att få optimalt resultat då hyaluronsyran som slussas ner kan binda till sig mer fukt. Tala gärna med din behandlare om vilka hudkrämer som vi rekommenderar för just din hudtyp. 

När skall jag inte göra Infuzion? / Kontranindikationer
 • Cancer

 • Epilepsi

 • Graviditet

 • Ammande

 • Pacemaker

 • Pågående infektion/virus tex herpes simplex

 • Aktiv acne

 • Hudsjukdom

8Z7A9430-_edited.jpg

konsultation med hudterapeut

Vid våra konsultationer kan du även få hjälp med vilka hudvårdsprodukter som passar dig, din hud och dina behov.

Vi arbetar med några av marknadens bästa medicinska hudvårdsmärken. Vi kan hjälpa dig med allt från rengöring till val av hudkräm och serum. Kom in och prova Neostratas och ZO-Skins fantastiska produkter. 

Vi har även solskydd från Heliocare samt brun utan sol från Bronza. 

Neostrata.jpg

Vår
hudvård

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

IMG_3397_edited.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png
bottom of page