top of page

Injektionsbehandlingar
(Om du är ny kund krävs konsultation 48 timmar innan behandling)

Alla som utför injektioner hos oss är legitimerade sjuksköterskor/läkare 

När vi åldras minskar hudens elasticitet, skellettet eroderar något och vi tappar även fettvolym i ansiktet. Detta kan orsakar djupa linjer och rynkor, hängiga kinder och en mindre definierad haka och käklinje.

 

Åldrandet påverkas av genetiska faktorer, men även av hur vi lever, träning, rökning och solexponering är några faktorer men även hur vi tar hand om vår hud spelar stor roll. Med åldern minskar även halterna av hyaluronsyra, kollagen och elastin i huden, vars ämnen  har som uppgift att hålla huden elastisk och återfuktad och resultatet blir en torrare hud med mindre spänst och fasthet.

Det är också vanligt att man vill förfina ansiktet genom mer definierade konturer, volym och linjer. Då kan man med fördel arbeta med injektionsbehandlingar. Vi sätter säkerhet först, inom vårt kvalitetsbegrepp har vi naturligt resultat som utgångspunkt och vi kommer gemensamt fram en plan på hur våra kunder skall få bästa resultat utifrån förutsättningar och önskemål.   

Muskelavslappnande behandling mot rynkor. Botox blockerar tillfälligt impulser från nerverna till vissa av ansiktets små muskler som orsakar oönskade rynkor och  ansiktsuttryck. Botulinumtoxin gör tillfälligt att musklerna inte kan dras ihop och resulterar i att huden utjämnas och blir slätare.

Muskelavslappnande behandling med botox är förmodligen den bästa behandlingen som finns mot rynkor på lång och kort sikt. 

Boka konsultation senast 48 timmar innan planerad behandling.

mathilde-langevin-WWtQqRtg-fI-unsplash_edited.jpg
IMG_1314.jpg

Förändra och förbättra

Det är vanligt att använda fillers i områden som saknar volym, till exempel när man har naturligt små och smala läppar eller vill få mer tydligare ansiktskontur eller drag. ,Till exempel en mer definierad haka, kindben eller käke.

Med filler kan man även adressera  asymmetri i ansiktet, som att jämna till en sned näsa eller ta bort knölar på näsan  

Fillers mot åldrande

När vi blir äldre blir huden tunnare, får mindre lyster och spänst. Huden kan upplevas plattare och blir rynkigare. Rynkor runt mun och ögon är vanliga ålderstecken. En annan vanlig indikation är volymförlust eller påsar eller mörka ringar under ögonen.Detta beror på att vi förlorar skelett / benmassa när vi blir äldre, vi förlorar även de fettdepåer som finns i ansiktet och de "faller" gärna ner, Det beror också  på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir. Hyaluronsyrans uppgift bl.a. är att återfukta huden, blir huden därför mer rynkig och mindre volyminös när den försvinner. Hals, dekolletage och händer är andra områden som får rynkor. För att motverka dessa ålderstecken kan hyaluronsyrafillers injiceras. Detta kan hjälpa att återskapa och motverka åldrandet av huden.

girl-2386999_edited_edited.jpg

PROFHILO är ett innovativt koncept för anti-aging som motverkar slapphet i huden genom att återställa nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden.

 

Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs.

PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.

PROFHILO har inte någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

Önskar du huduppstramning,förbättrad hudton eller ett litet lyft av ansiktet? Då kan trådar vara ett alternativ för dig. Det finns flera olika sorters trådar. Enklast är att dela in trådar i tunna respektive tjocka. De tunna trådarna används i första hand som hudförbättrande och kollagenstimulerande. Som till exempel om en allmän hudspänst i ansiktet eller hals. Numera finns det även extra skonsamma trådar som kan användas under ögonen där huden är extra tunn och åldrandet tidigt ger avtryck.

 

Vissa av trådarna har koner eller hullingar som ger ytterligare lyft i områden där detta behövs. Man önskar att behandlingen ger permanenta hudförbättringar, men då vi åldras försvinner även dessa med tiden.

Den nya generationens trådlyft ger omedelbara och långvariga estetiska resultat beroende på kundens utgångsläge. För din säker het använder vi CE-märkta trådar VSoftline och Rainbow Threads.

 

Efter behandling är man ganska mör, man skall undvika träning de närmsta dagarna och man kan känna sig öm under en tid.

Smiling Portrait_edited.jpg

sculptra
Stramar upp och utjämnar insjunken hud och acneärr

En Sculptra-behandling är en avancerad icke-kirurgisk biostimulerande metod för huduppstramning i ansiktet. Genom små injektioner av poly-L-mjölksyra i tinningarna och bakre kinderna stramar behandlingen upp vävnaden under huden genom ökad kollagensyntes över tid, vilket reducerar synliga skuggor, linjer, fåror och håligheter som har utvecklats över tid. Sculptra är även lämpligt som underhållande och förbyggande anti-aging behandling för huden.

En behandling med Sculptra är lämplig för:

  • Personer med volymförlust i ansiktet

  • Behandling av acneärr och ojämnheter i huden

  • Föryngrande resultat med en uppstramande och volymgivande effekt

model-2387582.jpg

Sunekos -hudföryngrig kring ögon

Sunekos är en injektionsbehandling som lämpar sig väldigt bra att behandla området kring ögonen. Injektioner med Sunekos kan behandla mörka ringar under ögonen, rynkor och slapphet i huden både på ögonlock och under ögonen. Man kan även behandla andra områden i ansiktet som är i behov av ökad spänst och elasticitet med Sunekos. 

Sunekos® 200 är en behandling som återställer volymförlust och förbygger tecken på åldrande. Produkten består av en blandning av ren hyaluronsyra och en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen förbättrar hudens elasticitet och reducerar pigment under ögonen på ett naturligt sätt

Döljer du dina ben pga ådernät och ytliga blodkärl? Är du trött på att inte kunna gå i shorts eller klänning eftersom du inte gillar att visa upp dina nakna ben?  Ådernät är för många irriterande eftersom många uppfattar dem som mindre attraktiva. Behandling med sklerosering för att ta bort ådernät är skonsam och effektiv.

Modeller i bodysuits

Carboxy har blivit utsett som det största skönhetsgenombrottet sedan Botox. Carboxyterapi fyller upp huden med koldioxid precis under dess yta, kroppen tolkar detta som att huden lider av syrebrist och som motreaktion ökar kroppen blodflödet och tillväxtfaktorer som VEGF (vascular endothelial growth factor) vilket bidrar till att nya blodkärl skapas.

Reaktionen blir lite olika beroende på vilken plats och vad du behandlar, men förklaras enklast genom att förekomsten av syre och näringsämnen ökar i det behandlade området och förbättrar cirkulationen markant.

Carboxy kan behandla många olika indikationer, några exempel är:

Hudbristningar & Celluliter

Mörka ringar under ögonen, slapp hud, ärr, Fettansamlingar

Effekterna av varje Carboxybehandling förbättras med varje behandlingstillfälle.

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

_N7A2266.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

bottom of page