Injektionsbehandlingar

Med botox blockerar man tillfälligt impulser från nerverna till vissa av ansiktets små muskler som orsakar oönskade rynkor och  ansiktsuttryck. Botulinumtoxin gör tillfälligt att musklerna inte kan dras ihop och resulterar i att huden utjämnas och blir slät.

Boka konsultation senast 48 timmar innan planerad behandling.

gideon-hezekiah-6oU5SYnjfMQ-unsplash_edited.jpg
hesam-jr-YYg7LYcqJgM-unsplash_edited.jpg

En fillerbehandling är en volym- och fuktighetsgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra. Behandlingens syfte kan dels vara att bromsa, förebygga åldrandets processer i huden och till och med förbättra och föryngra den. Med fillers skapar vi  volym där den gått förlorad eller skulpterar mer definierade ansiktsformer i syfte skapa "beautification".

Boka konsultation senast 48 timmar innan planerad behandling.

Skinbooster är en mer tunnflytande filler som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån. Skinboostern innehåller hyluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras.

 

Ofta gör man en serie behandlingar med Skinbooster. Effekten blir en slätare hud med fukt, glans och lyster, och små fina rynkor och linjer försvinner.

mukul-kumar-Fi529fLKLNA-unsplash_edited.jpg
francesco-tommasini-Or_4yXBJ6Jc-unsplash_edited.jpg

PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.

Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

Trådlyft har snabbt blivit ett populärt alternativ till traditionella uppstramningsbehandlingar och även kirurgiska ansiktslyftningar.

Vi erbjuder behandlingar dels med tjockare lyftande trådar samt med kollagen stimulerande tunna trådar beroende på vilket resultat som önskas.

 

Den nya generationens trådlyft ger omedelbara och långvariga estetiska resultat beroende på kundens utgångsläge. För din säker het använder vi CE-märkta trådar och cannula (trubbig kanyl) för att öka säkerheten för dig som kund. Efter behandling bör man undvika träning och kan känna sig öm under en tid.

erik-mclean-7YNi8XRryDo-unsplash.jpg
shahin-khalaji-OdoTnZnJD78-unsplash_edited.jpg

Sunekos -hudföryngrig kring ögon

Sunekos® 200 är en behandling som återställer volymförlust och förbygger tecken på åldrande. Produkten består av en blandning av ren hyaluronsyra och en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen förbättrar hudens elasticitet och reducerar pigment under ögonen på ett naturligt sätt

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är välutbildade och certifierade. Estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal från och med 1 Juli 2021 (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor får enligt lag utföra dessa behandlingar). Din säkerhet är viktig för oss, vår personal har rätt kompetens och behandlingen håller hög kvalitet.

Linné-hudklinik-behandling-Senem.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png