Hudvård

På Linné Hudklinik använder vi främst produkter från Reviderm och Neostrat vid våra hudbehandlingar. Vi rekommenderar att även använda deras produkter dagligen.

1936591_edited.png

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende.

NeoStratas produkter är effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem:

  • För tidigt åldrad hy/solskadad hy

  • Torr glåmig och uttorkad hy

  • Fina linjer och rynkor

  • Pigmentfläckar, Melasma

  • Akne/fet hy som är benägen att få finnar

  • Rosacea

Neostrata.jpg

CIRCADIA

FÖR EN MOGEN HUD

Circadia grundades av den världsberömda, och globalt erkänd, Dr. Peter T. Pugliese. Han var ena av de första läkaren av hans kaliber att ägna årtionden av forskning för att förstå huden och dess förmåga att leverera klinisk och relevant information om produktutveckling.

 

Han verkade i Society of Cosmetic Chemistry  för att lära sig mer och behandla de åkommor som han ofta kom i kontakt med såsom eksem, solskador och psoriasis. Detta ledde till att han började forska och ta fram ingredienser till hudvårdsprodukter.

På 70 och 80-talet var Dr Pugliese var han en av de ledande forskarna när det kom till innovativa ingredienser och produkter. Han genomförde till exempel  deförsta studierna på koppar peptider, topisk vitamin E och Beta Glukan.

2001 grundade han, tillsammans med hans dotter och son, hudvårdsmärket Circadia. Idag är det Dr Pugliese barnbarn – Michael Pugliese som är VD för företaget.

Circadia är ett professionellt hudvårdsmärke vars filosofi baseras på hudens och kroppens naturliga cirkadiska rytmer. Chronobiology, tidens biologi, bygger på principerna att skydda huden från skador under dagen och stimulera reparation under sömnen och är kärnan i Circadias koncept. 

Kom in och prata hudvård med oss!

circadia-logo_230x160_pos.png
Circadia-Light-Day-Sunscreen-220x300.png
REV_Logo_L (1).png

REVIDERM är ett professionellt och resultatbaserat varumärke inom hudvård, makeup och klinisk apparatur sedan 1986 i Tyskland. Med aktiva och hudkompatibla ingredienser, skräddarsydda behandlingar och vetenskapliga resultat i grunden, så är de specialister inom området specifika hudproblem. Exempelvis akne, rosacea, ärr, atopiskt eksem, pigmenteringar samt hög känslighet och torrhet.

REVIDERMs koncept bygger på hudnära behandlingskoncept. Med hudidentiska ingredienser i produkter och behandlingar som är individuellt anpassade efter hudens naturliga funktionalitet och behov.

REVIDERMs olika hudvårdslinjer ger dig en skräddarsydd behandling för just din hudtyp, hudtillstånd, livsstil och önskat resultat. I serierna Skinessentials, Skindication, Skintelligence och Skinfinish finner du allt som din hud behöver i en optimal hudvårdsrutin.

Produktlinjer:
Skinessentials - Den essentiella grunden för din dagliga hudvårdsrutin


Skindication - Specifik vård för olika hudproblem och hudtillstånd.


Skintelligence - Förebygger och saktar ner den naturliga åldringsprocessen i huden


Skinfinish - Hudvårdande makeup, optimalt komponerad för olika hudtyper och behov.

Reviderm_072021-6.jpg
Kvinna-sola-on-lounge-stol-at-lyx-poolen

Bästa hudvårdstipset är solskydd

Ett bra solskydd är grunden till att hålla huden spänstig och ung. Använd med fördel SPF 50 och  minst SPF 30 när det är sol ute. Vi rekommenderar dig Frezyderm eller Heliocare som solskydd. Följ länken för att veta mer! 

Produktgruppe_skindication (1).tif

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är välutbildade och certifierade. Estetisk injicering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal från och med 1 Juli 2021 (dvs enbart läkare, tandläkare och sjuksköterskor får enligt lag utföra dessa behandlingar). Din säkerhet är viktig för oss, vår personal har rätt kompetens och behandlingen håller hög kvalitet.

Linné-hudklinik-behandling-Senem.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png