Hudvård

På Linné Hudklinik använder vi främst produkter från Neostrata och Circadia vid våra hudbehandlingar. Vi rekommenderar att även använda deras produkter dagligen.

1936591_edited.png

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende.

NeoStratas produkter är effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem:

  • För tidigt åldrad hy/solskadad hy

  • Torr glåmig och uttorkad hy

  • Fina linjer och rynkor

  • Pigmentfläckar, Melasma

  • Akne/fet hy som är benägen att få finnar

  • Rosacea

CIRCADIA

FÖR EN MOGEN HUD

Circadia grundades av den världsberömda, och globalt erkänd, Dr. Peter T. Pugliese. Han var ena av de första läkaren av hans kaliber att ägna årtionden av forskning för att förstå huden och dess förmåga att leverera klinisk och relevant information om produktutveckling.

 

Han verkade i Society of Cosmetic Chemistry  för att lära sig mer och behandla de åkommor som han ofta kom i kontakt med såsom eksem, solskador och psoriasis. Detta ledde till att han började forska och ta fram ingredienser till hudvårdsprodukter.

På 70 och 80-talet var Dr Pugliese var han en av de ledande forskarna när det kom till innovativa ingredienser och produkter. Han genomförde till exempel  deförsta studierna på koppar peptider, topisk vitamin E och Beta Glukan.

2001 grundade han, tillsammans med hans dotter och son, hudvårdsmärket Circadia. Idag är det Dr Pugliese barnbarn – Michael Pugliese som är VD för företaget.

Circadia är ett professionellt hudvårdsmärke vars filosofi baseras på hudens och kroppens naturliga cirkadiska rytmer. Chronobiology, tidens biologi, bygger på principerna att skydda huden från skador under dagen och stimulera reparation under sömnen och är kärnan i Circadias koncept. 

Kom in och prata hudvård med oss!

neo-clarify-serie.jpeg
circadia-logo_230x160_pos.png
Circadia-Light-Day-Sunscreen-220x300.png
Kvinna-sola-on-lounge-stol-at-lyx-poolen

Bästa hudvårdstipset är solskydd

Ett bra solskydd är grunden till att hålla huden spänstig och ung. Använd med fördel SPF 50 och  minst SPF 30 när det är sol ute. Vi rekommenderar dig Frezyderm eller Heliocare som solskydd.

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

Linné-hudklinik-behandling-Senem.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png