top of page

HUDVÅRD

På Linné Hudklinik använder vi främst produkter från Neostrata och ZO-Skin vid våra hudbehandlingar. Vi rekommenderar att även använda deras produkter dagligen.

ZO SKIN HEALTH 

En god hudhälsa kännetecknas av en mjuk och fast hud, med en frisk och jämn färg, utan skador eller sjukdomar. Ung och frisk hud förnyar sig själv var femte, sjätte vecka, men under påverkan av ålder, gener och miljö avtar förnyelseprocessen successivt vilket resulterar i en ojämn hudton och hudyta samt i minskad spänst och elasticitet (kollagen).

Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett en fantastiks hudvårdsererie och ett flertal terapeutiska behandlingar med målet att skapa en frisk, balanserad och välfungerande hud. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har ZO Skins produkter och protokoll optimerats för att täcka olika behov. Dr. Obagi har utvecklat två olika krämserier – ZO Medical med terapeutiska lösningar och ZO Skin Health med förebyggande och daglig hudvård. Våra duktiga hudterapeuter kan skräddarsy ett hemvårdsprogram med dig och vi använder ZO-Skin i våra skräddarsydda behandlingar efter behov.

 

FORSKARE, INNOVATÖR, UNDERVISARE & FÖRFATTARE
 

I över 35 år har Dr. Zein Obagi, legitimerad dermatolog, utvecklat banbrytande hudvårdslösningar som bygger på filosofin att man kan skapa frisk hud, och inte bara behandla sjukdomar och skador. Den här inställningen har gjort att han nu anses vara en ledande auktoritet inom hudhälsa och hudföryngring i många länder. Idag anses Dr. Obagis innovativa principer för att återupprätta en frisk hud vara ”the golden standard” för hudvård. Han anses vara en av världens ledande experter på kemisk peeling, vilket bara är en av hans specialiteter. Han är också expert på behandling av mörkare hudtoner, och åtar sig ofta svåra uppgifter runt om i hela världen.

ZO SKIN.png
1936591_edited.png

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende.

NeoStratas produkter är effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem:

  • Tidigt åldrad hy/solskadad hy

  • Torr glåmig och uttorkad hy

  • Fina linjer och rynkor

  • Pigmentfläckar, Melasma

  • Akne/fet hy som är benägen att få finnar

  • Rosacea

neo-clarify-serie.jpeg
Kvinna-sola-on-lounge-stol-at-lyx-poolen

Bästa hudvårdstipset är solskydd

Ett bra solskydd är grunden till att hålla huden ung. Använd med fördel SPF 50 och minst SPF 30 när det är sol ute. Vi rekommenderar solskydd från Colorescience, Neostrata eller ZO Skin. Kom in till oss för att hitta det solskyddet som passar dig och din livsstil bäst!

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

_N7A2266.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

bottom of page