top of page

Hudbehandlingar & Ansiktsbehandlingar
Stockholm / Östermalm

Vi har stor kunskap och erfarenhet av resultatinriktat hudvård.

Våra professionella hudterapeuter finns här för dig. Vi inleder alltid varje hudbehandlingar med konsultation för att diskutera behov, förutsättningar och dina önskemål. En ansiktsbehandling föregår alltid av en hudanalys.

Ansiktsbehandlingar är en djungel! Det är aldrig lätt att veta vad man skall välja. Är du osäker välj något av dessa två alternativ, eller maila info@linnehudklinik.se 

ENDAST KONSULTAION

BEHANDLING INGÅR

ansiktsmask

Skräddarsydda
ansiktsbehandlingar

 

Här välkomnar vi dig att boka en tid, 45 eller 60 minuter. Våra hudterapeuter optimerar behandlingen utifrån dina behov, din hudtyp och dina förutsättningar.

Kemisk
peeling

Vi har ett par specifika peelings för djupverkande medicinska resultat. Till exempel PRX-T33, Rethinol Peel från Neostrata och Easy Phytic Peel från Skin-Tech samt Neostratas avancerade peelings

 

 

 

Stockholm

IPL Nordlys
hudföryngring

PL Nordlys är en av de mest effektiva behandlingarna för att reducera små fina kärl i ansiktet, reducera rodnad och rosacea, solskadad hud som tex pigmentfläckar & pigmenteringar.

IPL kan också användas till Hårborttagning

microneedling
Dermapen eller Secret RF 

Dermapen 4 är en kollagenstimulerande behandling djupt ner i huden. Metoden har minimalt med konvalescens och smärta med maximalt resultat. Vi behandlar effektivt hela ansiktet, hals och dekolletage och även runt ögon och på ögonlock! 

Vill du bosta extra kan du lägga till radiofrekvens boka då Secret RF hos oss i Stockholm

Vi delar upp våra hud och ansiktsbehandlingar i SEX huvudkategorier

Diamond glow
Microdermabrasion

Diamond Glow är en revolutionerande ansiktsbehandling som går bortom traditionell microdermabrasion och peeling. Med en unik och patenterad teknik och en diamantförsedd applikator sker EXFOLIERING, EXTRAKTION och INFUSION samtidigt.

 

Som resultat försvinner döda hudceller, orenheter från porerna samtidigt som huden får näring och spänst av serumet. Behandlingen optimerar fyllighet, fukt, ton och struktur samt lämnar en känsla av djupt rengjord spänstig hud. Linné Hudklinik är stolta över att vara första klinik i Stockholm att erbjuda Diamond Glow. 

infuzion

Nålfri skinbooster / mesoterapi

Injicera skinbooster utan injektion,  5 ml hyaluronsyra! 

Detta är en fantastisk  fuktbehandling utan nålar. Infuzion har gjort succé på marknaden. Infuzion är en helt ny form av hudbehandling som slussar in skinboosters ner i huden / dermis utan nålar. 

 Behandlingen sker helt utan nål och kan därför även utföras av en hudterapeut.

  • Behandlar torr hy och jämnar ut linjer

  • Motverkar mörka ringar och håligheter underögonen

  • Förbättrar fasthet och elasticitet i huden

  • Behandlar kråksparkar och andra fina linjer

  • Ger jämnare textur och hud

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

_N7A2266.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

Estetiska-injektionsrådet-Certifikat.png
bottom of page