top of page

Läs mer om Diamond Glow Microdermarasion och SecretRF microneedeling med radiofrekvens i senaste numret av Bucketlist Magazine!

Bucket_List_2023_v.13_.jpg

Permanent make up 
Bucketlist Magazine

Bucketlist magazine.png

Förstärk och framhäv din naturliga skönhet med kosmetisk pigmentering
Premium Magazine

permiummagazine.png

Det händer mycket i skönhetsbranschen just nu, och en stor trend som har vuxit och är här för att stanna är den semi permanenta makeupen.


Matilda Birg som är utbildad och certifierad inom PMU tar oss med på sin resa och delar med sig av sin expertis och ger oss goda råd.


”Mitt intresse för smink började i barndomen”, säger Matilda.
”Redan som liten älskade jag färg och form och satt ofta timtals vid min mammas sminkbord och experimenterade med hennes läppstift och ögonskuggor”.


I skolåldern upptäckte jag min konstnärliga ådra som fick ge sitt uttryck på akvarell papper. Jag skissade ansikten och fokuserade på bryn, ögon och läppar som förstärktes med vattenfärg i olika kulörer. Redan då hade jag en känsla för naturlig skönhet och jag lärde mig tidigt hur man framhäver och förstärker ansiktsdrag på ett vackert och smakfullt sätt.


Matilda har än idag ett brinnande intresse för skönhet, färg och form och för drygt 10-år sedan uppdaterade hon sig i olika länder inom området permanent makeup eller kosmetisk tatuering som det även kallas. 

”Med permanent makeup kan du få de där ögonbrynen du alltid drömt om” säger Matilda.
Eller så kan jag skapa en tunn och fin linje längs fransraden för att öppna upp blicken för ett piggare utseende.
Dina läppar kan framhävas och förstärkas och asymmetriska läppar kan korrigeras.
Och det bästa av allt! Du kan träna, bada simma eller gråta utan att bli av med färgen som sitter kvar mellan 1-3 år. Därefter kan det bli dags för en ”touch up”


Själva behandlingen går till så att man med hjälp av en dermograf lägger pigmentet ca upp till 0,5 mm under huden. Det gör inte särskilt ont, men om man är känslig så finns bedövning att få. Metoden är mycket säker och resultatet är alltid naturligt.


”Det är dock viktigt att du väljer någon som är specialist på området för att utföra din behandling" säger Matilda.
"Tråkigt nog så finns det många som är oseriösa i branschen och som inte har tillräckligt med kunskap. Jag vet vad som krävs och följer alla föreskrifter. Min teknik är framstående och skonsam. Och framför allt så anpassar jag mig till varje unik individ."


NI finner mig på Linné Hudklinik på Östermalm i Stockholm.


Här på kliniken finns även kunniga hudterapeuter på plats och en skicklig läkare och sjuksköterskor som utför estetiska behandlingar.
Vi använder alltid säkra metoder och den mest framstående utrustningen

Som kund är man i trygga händer.
Varmt välkommen att boka en gratis konsultation så svarar jag gärna på övriga frågor.

Hudvårdstest Blogg 
https://ergologica.se/linne-hudklinik-1ar/

Diamond tjock svart kontur

Diamond Glow i Aftonbladet skönhet

aftonbladet skönhet diaond glow.JPG
Feminina_magasin_diamond_glow.jpg
bucketlistmagazine_linnehudklinik.png

Bucketlist magazine

Diamond Glow med Sherin @shapebyshirin

Linné Hudkliniks 1:års Jubileum

Under våre 2021 slog vi upp portarna till Linne Hudklinik- Det ville vi fira genom att bjuda våra härliga kunder på fest. Som fotograf när vi firade hade vi Katarina Mäkinen (@mognapersiakan) som fotgraf. Musiken stod @loudevents för och Dj Snurre. Tack alla leverantörer för priser! Neostrata, MMskincare, NMS Nordic, Glossy Box, Frezyderm, Lashlift Stockholm, Esse, och Eleven/ Nordic Feel.

Följs oss på Instagram @linnehudklinik

föreefter.JPG
behandlinf.JPG
CECB2FE4-691A-4E74-8AEB-7A65D88D8C0A.JPG
fillers_midface.JPG

Välutbildad personal

Våra hudterapeuter är auktoriserade och har genomgått flertalet kurser och vidareutbildningar för att kunna erbjuda de bästa behandlingarna på marknaden samt kunna säkerställa och hålla en hög kvalitet. Din säkerhet är viktig för oss!

_N7A2266.jpg

Vi har ett gemensamt etiskt kontrakt

Vår personal har undertecknat och förbundit sig att följa ett antal etiska principer. De deltar fortlöpande i utbildningar inom området, upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar för att säkerställa praktiska färdigheter samt arbetar med godkända och vetenskapligt väldokumenterade produkter.

bottom of page