top of page

SUNEKOS- HUDFÖRYNGRING & HUDFÖRBÄTTRING MED INJEKTION

Injektion med SUNEKOS

Vad
behandlas

Favicon.png

ANTAL
BEHANDLINGAR

Favicon.png

Mörka ringar och tunn hud under ögonen. 

Glöm inte boka konsultation inna behandling

Bäst är en kur med 3 veckors mellanrum

tid
 

Risker

Round Clock
Hexagon med en Cross

25-30

minuter

Det finns alltid risker med injektioner Behandlingen utförs alltid av en läkare eller sjuksköterska, under konsultationenskall du informeras kring alla risker. 

BEHANDLING AV MÖRKA RINGARUNDER ÖGONEN

Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans.

Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin ,vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform.

Sunekos® 200 återställer viss volymförlust och förbygger tecken på åldrande. Produkten består av en blandning av ren hyaluronsyra och en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen förbättrar hudens elasticitet och reducerar pigment under ögonen på ett naturligt sätt.

- Ökad spänst och elasticitet i huden

- Förbättrad volym / fukt

- Förbättring av fina linjer och rynkor

- Motverkar mörka ringar (ej pigmenterad hud)

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Mörka ringar under ögonen

FRÅGOR & SVAR

GÖR DET ONT?

Det sticker till men upplevs inte särskilt farligt.

FÖRE BEHANDLING

Innan behandling är det viktigt med en konsultation. Du bör inte äta Omega 3, ibuprophen, eller annan blodförtunnande innan. 

EFTER BEHANDLING

 Efter behandlingen kan du uppleva mindre smärta, svullnad/vätskeansamling, blåmärken eller minskad känslighet under hakan. De här effekterna är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva.

Biverkningarnas förekomst, svårighetsgrad och varaktighet är i allmänhet störst efter det första behandlingstillfället och minskar i takt med att behandlingarna fortsätter.

bottom of page