SUNEKOS- HUDFÖRYNGRING & HUDFÖRBÄTTRING MED INJEKTION

Injektion med SUNEKOS

Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans.

Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin ,vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform.

Sunekos® 200 återställer viss volymförlust och förbygger tecken på åldrande. Produkten består av en blandning av ren hyaluronsyra och en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen förbättrar hudens elasticitet och reducerar pigment under ögonen på ett naturligt sätt

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Området kring ögonen

FRÅGOR & SVAR

GÖR DET ONT?

Det sticker till men upplevs inte särskilt farligt.

FÖRE BEHANDLING

Innan behandling är det viktigt med en konsultation.

Om du har en väldigt uttalad dubbelhaka eller mycket slapp överskottshud är sannolikt Belkyra inte den rätta behandlingen för dig. 

Vi går tillsammans igenom dina förutsättningar, vilket resultat du eftersträvar och vilka effekter vi kan uppnå.

EFTER BEHANDLING

 Efter behandlingen kan du uppleva mindre smärta, svullnad/vätskeansamling, blåmärken eller minskad känslighet under hakan. De här effekterna är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva.

Biverkningarnas förekomst, svårighetsgrad och varaktighet är i allmänhet störst efter det första behandlingstillfället och minskar i takt med att behandlingarna fortsätter.

1/2