Team Linné

Vi håller på att komplettera denna sidan som har varit efterfrågad av våra kunder. 

8Z7A9733--2_edited.jpg

Dr Marian Diaz

Specialistläkare Estetisk Medicin

Dr Marian Diaz är legitimerad läkare i tre länder och en av de få läkare i Sverige som har sin specialisering och master inom estetisk medicin. Marian har arbetat med estetisk medicin sen 2001.

Marian expertis ligger i icke-kirurgisk facelift och ansikteskonutering, behandlingarna bygger på en kombination av toxin, fillers, skinboosters och dermakosmetisk rådgivning mot åldrande. 

Marian arbetar med vår kvalitetssäkring och utbildning på Linne Hudklinik. Med sin långa erfarenhet och höga utbildningsnivå är hon ett ovärderligt tillskott till teamet. Marian har en härlig varm personlighet, hon är nyfiken, noggrann och kompetent. Som kund kan du vara trygg med att hon gör det bästa för dig. 

* Gundutbildning på Universidad Central de Venezuela

* Specialistexamen inom estetisk medicin på Universitat de Illés Balears i Spanien 2011

* Marian är medlem i Sveriges Läkarförbund sedan 2010 och arbetade som medicinskt ansvarig på Narva Derma Center i 7 år, dessförinnan arbetade hon på Revive Kliniken samt Hud och hårlaserkliniken i Stockholm.

8Z7A9501--2_edited.jpg

Senem Jernström

Legitimerad Sjuksköterska

Cert. Estetiska Injektionsrådet

bio

8Z7A9501--2_edited.jpg
8Z7A9706-2_edited.jpg

Fanny Linge

Certifierad Hudterapeut

bio

Certifierad Hudterapeut från 

Hudterapeut på Akademikliniken Uppsla

8Z7A9409-_edited.jpg

Jonna Leganger

Certifierad Hudterapeut

bio

Jonna är klinikens glada småländska som har arbetat som hudterapeut sedan 1993 och har stor erfarenhet av detta yrke. Hon brinner för att hjälpa människor att förbättra och få fram det allra bästa av sin hud. Hon har undervisat inom hudvård, arbetat med försäljning inom retail och med agenturer ,drivit egna salonger samt gått olika utbildningar genom åren. ”För mig finns ingen dålig eller ful hud för jag vet att jag kan hjälpa mina kunder att få exakt den där huden de drömmer om, oavsett utgångsläge!”

 

Jonna är Diplomerad vid Elisabethskolan och har även arbetat som utbildare inom hudvård där.  

Jonna har även arbetat som Hudterpeut och konsult av L´Erbolario på Spa Linaro Ulfsunda Slott och Salong Kvistgaard och Loeb

8Z7A9430--2_edited.jpg

Emma Brasen

Legitimerad Sjuksköterska

bio

8Z7A9807--2_edited.jpg

Namn, titel

8Z7A9364--2_edited.jpg

Magnus Brasen

Verksamhetschef

Magnus har lång erfarenhet läkemedelsindustrin bland annat som som Global Brand Manager för Restylane och Nordisk försäljningschef för Galderma.

Magnus är civilekonom och har även studerat psykologi, social antropologi samt media & kommunikationskunskap. 

 

Magnus brinner för service och kundvård. Han har arbetat med team-utveckling och ledarskap, som verksamhetsansvarig är målsättningen att skapa bästa möjliga arbetsplats för personalen vilket är ger bästa förutsättningen för god kundupplevelse. 

 

 Tveka aldrig att höra av dig till honom om du har synpunkter eller idéer på hur Linné Hudklinik kan utvecklas och bli ännu bättre. Hans filosofi är att teamet och företaget hela tiden måste utvecklas genom lyhördhet och utbildning.