top of page

Team Linné
Stockholms härligaste team  

Ett team med specialister i Stockholm Östermalm som arbetar med avancerad hudvård, trådlyft, fillers & botox. Vi har de senaste utrustningen och arbetar med de senaste teknikerna inom injektion, hud och kroppsvård.    

8Z7A9733--2_edited.jpg

Dr Marian Diaz

Specialistläkare Estetisk Medicin

Dr Marian Diaz är legitimerad läkare i tre länder och en av de få läkare i Sverige som har sin specialisering och master inom estetisk medicin. Marian har arbetat med estetisk medicin sen 2001.

Marian expertis ligger i icke-kirurgisk facelift och ansikteskonutering, behandlingarna bygger på en kombination av toxin, fillers, skinboosters och dermakosmetisk rådgivning mot åldrande. 

Marian arbetar med vår kvalitetssäkring och utbildning på Linne Hudklinik. Med sin långa erfarenhet och höga utbildningsnivå är hon ett ovärderligt tillskott till teamet. Marian har en härlig varm personlighet, hon är nyfiken, noggrann och kompetent. Som kund kan du vara trygg med att hon gör det bästa för dig. 

* Gundutbildning på Universidad Central de Venezuela

* Specialistexamen inom estetisk medicin på Universitat de Illés Balears i Spanien 2011

* Marian är medlem i Sveriges Läkarförbund sedan 2010 och arbetade som medicinskt ansvarig på Narva Derma Center i 7 år, dessförinnan arbetade hon på Revive Kliniken samt Hud och hårlaserkliniken i Stockholm.

8Z7A9409-_edited.jpg

Jonna Leganger

Certifierad Hudterapeut

Jonna är klinikens glada småländska som har arbetat som hudterapeut sedan 1993 och har stor erfarenhet av detta yrke. Hon brinner för att hjälpa människor att förbättra och få fram det allra bästa av sin hud. Hon har undervisat inom hudvård, arbetat med försäljning inom retail och med agenturer ,drivit egna salonger samt gått olika utbildningar genom åren. ”För mig finns ingen dålig eller ful hud för jag vet att jag kan hjälpa mina kunder att få exakt den där huden de drömmer om, oavsett utgångsläge!”

 

Jonna är Diplomerad vid Elisabethskolan och har även arbetat som utbildare inom hudvård där.  

Jonna har även arbetat som Hudterpeut och konsult av L´Erbolario på Spa Linaro Ulfsunda Slott och Salong Kvistgaard och Loeb

8Z7A9430--2_edited.jpg
imgl4771.jpg

Madeleine Mesterton

Sjuksköterska

Legitimerad Spec. Sjuksköterska

Certifierad av Estetiska Injektionsrådet

Medlem I CMAC (Complication in Medical Aesthetic collaborative)
 

Madeleine driver även kliniken Heartbliss i Falsterbo när hon inte är på Linné Hudklinik. Madeleine är Specialistsjuksköterska och har tidigare arbetat med för tidigt födda barn på Neo IVA i Lund.

Estetiska resan började med utbildning i Botox och fillers från Doctor_K Academy i Stockholm därefter vidareutbildningar från Allergan Medical Institute. Madeleine brinner för att ständigt utvecklas inom det estetiska området.

Du möter en varm och empatisk person som lyssnar in vad du vill åstadkomma med din behandling och guida dig i vad som är möjligt och alltid med ett naturligt resultat.

www.heartbliss.se

madeleina_mesterton.jpg


 

Emma Brasen

Legitimerad Sjuksköterska

Certifierad av Estetiska Injektionsrådet

Emma har över två års erfarenhet av Estetiska injektioner. Emma har fått sin grundutbildning inom fillers och botox av Allergan Medical Institute. Därefter har hon vidareutvecklat sin injektionsteknik genom kurser och utbildningar inom fillers och MD-codes. Emma använder oftast cannula teknik vid behandling av läppar.

Oavsett om du skall göra en Dermapen eller Injektionsbehandling är det svårt att inte smittas av Emmas härliga energi och personlighet. Med ett genuint intresse av andra människor gör hon ditt besök härligt. 

8Z7A9807--2_edited_edited.jpg

Julia Melki

Sjuksköterska

Julia Melki driver kliniken Derbosty i Södertälje som tidigare gick under namnet juliasfillers.

Julia Specialist sjuksköterska och har jobbat på infektionsklinken. Senaste deceniet har Julia jobbat med Fillers, botox och trådlyft. På Linne Hudkliniks är Julia expert inom trådlyft där hon främst jobbar med V-soft line. Julia jobbar oftast med V-Soft Line trådar.

Julia är en positiv och aktiv behandlare som gör sitt yttersta för att du skall få bästa resultat.

Fanny Andersson

Auktoriserad Hudterapeut

Fanny är ursprungligen från Kalix i Norrbotten. Hon har gått sin utbildning till hudterapeut på Yrkeshögskolan för hudvård och spa 2018. Fanny har ett brinnande intresse och mycket god kunskap i klinikens apparatur och avancerade hudvårdsbehandlingar. Hos oss utför Fanny alla olika typer av kropps- och hudvårdsbehandlingar. 

Auktoriserad och Cidesco-diplomerad Hudterapeut 

Matilda Johansson

Auktoriserad Hudterapeut

Matilda har en fin känsla för kunden och arbetar på ett genuint och personligt sätt. Hennes genuina engagemang och stora kunskap gör ditt besök på Linné Hudklinik minnesvärt. Matilda har ett specialintresse av att behandla aknepatienter.

Anneli Henriksson

Sjuksköterska

-Anneli har arbetet som sjuksköterska sen 2001, Hon är specialist inom geriatrik och cancervård. Och utbildade sig på universitetsnivå inom estetik på det välrenommerade Senzieakademiet i Oslo.
 
Anneli är internationellt erfaren inom injektionsbehandlingar och trådlyft och är examinator på Senzie akadmin, Anneli är energisk och omtänksam med ett öga för naturlig estetik.

 

Certifierad av Restylane, Allergans MD Codes /J uvederm och Teoxane
Erfaren med inom botox estetisk och medicinsk  
Utbildad inom trådlyft med Amedica
Har varit utbildare inom Profhilo & Jalupro
 
Anneli hsr även arbetat som produgt och utbildningsansvarig för Dr. Schrammek i Sverig
I Norge arbetar hon som patientkoordinator för plastik kirugerna på Clinic Vest Oslo.

 

Eftersom Anneli är intresserad av geriatrik har utbildat sig till Dödsdola och var en av de första certifierade dödsdolorna i Norge.
 

Magnus Brasen

Verksamhetschef

Magnus har lång erfarenhet läkemedelsindustrin bland annat som som Global Brand Manager för Restylane och Nordisk försäljningschef för Galderma.

Magnus är civilekonom och har även studerat psykologi, social antropologi samt media & kommunikationskunskap. 

 

Magnus brinner för service och kundvård. Han har arbetat med team-utveckling och ledarskap, som verksamhetsansvarig är målsättningen att skapa bästa möjliga arbetsplats för personalen vilket är ger bästa förutsättningen för god kundupplevelse. 

 

 Tveka aldrig att höra av dig till honom om du har synpunkter eller idéer på hur Linné Hudklinik kan utvecklas och bli ännu bättre. Hans filosofi är att teamet och företaget hela tiden måste utvecklas genom lyhördhet och utbildning.        

Matilda Birg

Top Elite Linergist

utbildare och expert i Kosmetisk tatuering & permanent makeup

www.matildabirg.com

Matilda har lång erfarenhet av kosmetisk tatuering och bedrivit egen verksamhet under sitt egna varumärke Matilda Birg. Hon är en känd och uppskattad utbildare inom området och hennes arbete med pigmentering av läppar är välkända över hela Sverige.Long  Mtilda har haft Time Liner agenturen i 3 år. Long Time Liner är mest ledande varumärket i Permanent make up branschen. Matilda är certifierat lärare och Linergist i Beauty Institut i Munchen. Matilda har vidaeutbildat sig många olika länder som Frankrike, Turkiet, Estland, Lättland, Ryssland och Ukraina.

JPEGLOGGA MATILDA BIRG 2.png
image4.jpeg
_N7A0541.jpg

Team Linné

Säkerhet - Kvalitet - Med Personlighet

Med engagemang och ett öppet sinne är vår målsättning att ditt besök på vår klinik skall bli det bästa tänkbara. 

bottom of page