top of page

Samarbetspartners till Linné Hudklinik

Andreas Dahlström

Stockholms bästa concierge service

Namn, titel

villa dagmar.jpeg

Villa Dagmar

Stans härligaste Hotell

bio

Villa Dagmar ligger 700 meter från Linné Hudklinik på Östemalm i Stockholm och erbjuder boende med restaurang, privat parkering, fitnesscenter och bar. Detta 5-stjärniga hotell har även conciergeservice.

juvederm.jpeg

Allergan Medical Institute

Juvederm

www.allerganmedicalinstitute.com

Allergan har valt Linné Hudklinik dom din utbildnings klinik. Vi är otrloigt glada och tacksamma för det samarbete vi har med Allergan och de utbildningar de genomför hos oss. Vi använder oss nästan bara av Juvederm i våra behandlingar och utgår från MD-codes när vi arbetar med Juvederms utmärkta fillers.

Butolinium toxin kallas oftast slarvigt för Botox vilket är ett varumärke. På Linné använder vi oss oftast av Vistabel (Botox) men man kan också få Azzalure (Dysport) om man önskar det. 

Hands on Stomach_edited.jpg

QRYO Insculpt

kärt barn har många namn

Vad är skillnaden EMSculpt och Insculpt?

 

Skillnaden är mycket liten, effekten och resultaten är den samma.

Vi  är stolta och glada att kunna erbjuda en icke-kirurgisk kroppsbehandling med Insculpt.

 

Om du kämpar du på gymmet med situps, lyft och squats, men når inte riktigt de resultat du önskar? Har du svårt att stärka upp magmuskulaturen efter graviditet? Vill du ha en mer definierad rumpa utan att genomgå kirurgi? Eller hör du till oss som någon gång drömt om att bygga muskler och bränna fett med minsta möjliga ansträngning (vi lovar, din hemlighet är säker hos oss!)?

 

Svarade du ja på något av ovan så kommer du att älska våra behandlingar med Insculpt

  • En halvtimmes behandling på magen motsvarar 20 000 situps.

  • 4-6 behandlingar kan öka muskelmassan med upp till 16 procent.

  • 4-6 behandlingar kan minska fettmängden ovanpå muskeln med upp till 19 procent.

  • 4-6 behandlingar kan ge upp till en minskning på 4,4 centimeter på behandlade området.

Allt utan att göra ingrepp i kroppen, och utan att du behöver någon som helst återhämtningstid.

Hur fungerar EMSculpt och Insculpt?

Maskinen skapar ett elektromagnetiskt fält: High-Intensity Focused Electro-Magnetic technology  som tränger igenom huden och påverkar både muskelvävnaden och fettdepåerna på samma gång.

Innan du behandlar dig får du göra en hälsodeklaration därefter träffar du en av våra hudterapeuter. 

 

Du får lägga dig på vår behandlingssäng  och plattor fästs på kroppen med hjälp av elastiska band. Insculpten har även plattor för armarna!

 

Du väljer om muskler eller fettförbränning skall vara i fokus. När maskinen startar skickas elektromagnetiska pulser till det behandlade området. Du känner starka kontraktioner, men ingen smärta, under behandlingen.

 

Behandlingen brukar ofta bli behagligare för varje gång eftersom man vänjer sig vid metoden och den känsla som uppstår. 

För vem passar Insculpt? 

Bäst effekt har Insculpt på dig som redan är hälsomedveten och tränar, men som vill ha lite extra hjälp på traven eller har fastnat på en så kallad träningsplatå. Insculpt ger också fina resultat på magmuskler som försvagats efter graviditet, och du kommer bli starkare i din övriga träning. En stark bålmuskelatur kommer även ge dig en bättre hållning.

Dermapen4.JPG

Dermapen4

MM-Skincare

bio

Certifierad Hudterapeut från 

Hudterapeut på Akademikliniken Uppsla

Medicera

V-soft-Line

bio

Certifierad Hudterapeut från 

Hudterapeut på Akademikliniken Uppsla

8Z7A9501--2_edited.jpg

Coolsculpting

Fettfrysning

Metoden, som är FDA godkänd (USAs motsvarighet till Läkemedelsverket), går ut på att fettcellerna i fettlagret kyls ned utan att skada den omgivande vävnaden. På så vis dör fettcellerna som sedan transporteras bort i kroppen på naturlig väg. Resultatet blir permanent eftersom kroppen inte kan bilda nya fettceller

CoolSculpting teknologin använder kontrollerad kyla för att med hög precision angripa fettceller under huden. Ingreppet är effektivt och skonsamt, och påverkar inte hudstrukturen och muskelvävnad. Fettcellerna är extra känsliga för kyla och när man tillsätter, kontrollerad kyla under en kontrollerad tid så kristalliseras (fryses) fettcellerna, och dör. Din kropp transporterar sedan gradvis bort de döda fettcellerna via lymfatiska systemet, och resultatet är en kraftigt reducerad fettdepå och en naturligt skulpterad kropp.

Med Z-Lipo en form av coolsculpting maskin fryser vi ned behandlat område på till -10 grader. Kylan skadar fettcellerna (men inte omgivande vävnad) och fettsyrorna inne i fettcellen kristalliseras vilket leder till naturlig celldöd. Kroppen kommer sedan transportera bort de eliminerade fettcellerna på naturlig väg, en process som fortsätter upp till 3 - 6 månader efter behandlingen.

Det är också så lång tid det tar innan man kan se det slutgiltiga resultatet. Dock kan man redan efter 4-6 veckor märka av en förändring, en del kan se resultat redan efter 2-3 veckor. 

 

För bästa effekt rekommenderar vi 2-3 behandlingar av samma område med minst 8 veckors mellanrum. Vi rekommenderar också kolhydratfattig kost och daglig motion för att öka effekten ytterligare. Dessutom blir ju hela du piggare och starkare!

Coolsculpt_zlipo.jpg
8Z7A9501--2_edited.jpg

referensklinik

Linne Hudklinik har blivit referens klinik åt Go North Medical Derma . Vi arbetar med Secret RF Microneedeling med Radiofrekvens. 

SECRET RF (2)_Moment 2.jpg
8Z7A9501--2_edited.jpg

Andra potentiella samarbetspartners

referensklinik

Stureplanskliniken

Eriksbergskliniken 

Akademikliniken

Fillers Institute 

Saga kliniken

Doktor K

Skin perfekt

Entouch

Noma

Läkare på en klinik
bottom of page