top of page

Samarbetspartners till Linné Hudklinik

Andreas Dahlström

Stockholms bästa concierge service

Namn, titel

villa dagmar.jpeg

Villa Dagmar

Stans härligaste Hotell

bio

Villa Dagmar ligger 700 meter från Linné Hudklinik på Östemalm i Stockholm och erbjuder boende med restaurang, privat parkering, fitnesscenter och bar. Detta 5-stjärniga hotell har även conciergeservice.

juvederm.jpeg

Allergan Medical Institute

Juvederm

www.allerganmedicalinstitute.com

Allergan har valt Linné Hudklinik dom din utbildnings klinik. Vi är otrloigt glada och tacksamma för det samarbete vi har med Allergan och de utbildningar de genomför hos oss. Vi använder oss nästan bara av Juvederm i våra behandlingar och utgår från MD-codes när vi arbetar med Juvederms utmärkta fillers.

Butolinium toxin kallas oftast slarvigt för Botox vilket är ett varumärke. På Linné använder vi oss oftast av Vistabel (Botox) men man kan också få Azzalure (Dysport) om man önskar det. 

Dermapen4.JPG

Dermapen4

MM-Skincare

Medicera

V-soft-Line

bio

Certifierad Hudterapeut från 

Hudterapeut på Akademikliniken Uppsla

8Z7A9501--2_edited.jpg

referensklinik

Linné Hudklinik har blivit referens klinik åt Go North Medical Derma . Vi arbetar med Secret RF Microneedeling med Radiofrekvens. 

Det finns flera olika maskiner inom RF microneedeling  som Sylfirm X och Morpheus 

På Linné Hudklink har vi bedömt efter granskning av olika studier att Secret RF är den bästa maskinen

SECRET RF (2)_Moment 2.jpg
8Z7A9501--2_edited.jpg

Det händer att vissa hudproblem behöver bedömas och behandlas av hudläkare. Tills vi har hittat en Dermatolg till oss på kliniken kan vi hjälpa dig att söka medicinsk vård genom vårt samarbete med Dr Hud. Här får du snabb & kostnadseffektiv hjälp från Hudläkare, Specialister i Dermatologi. Kom in till vår klinik eller läs mer på drhud.se.

Skin Analysis
Hands on Stomach_edited.jpg

QRYO Insculpt
Vanligt förekommande frågor:

Vad är skillnaden EMSculpt och Insculpt?

 

EMsculpt och Emsculpt Neo är ett registrerat varumärke av BTL.

BTLs teknink är FDA godgänd med medicinska claims.

Insculpt bygger på samma teknologi men det är ej samma maskin

Insculpt skapar ett elektromagnetiskt fält: High-Intensity Focused Electro-Magnetic technology  som tränger igenom huden och påverkar både muskelvävnaden och fettdepåerna på samma gång. 

För vem passar Insculpt? 

Bäst effekt har Insculpt på dig som redan är hälsomedveten och tränar, men som vill ha lite extra hjälp på traven eller har fastnat på en så kallad träningsplatå. Insculpt ger också fina resultat på magmuskler som försvagats efter graviditet, och du kommer bli starkare i din övriga träning. En stark bålmuskelatur kommer även ge dig en bättre hållning.

8Z7A9501--2_edited.jpg

Coolsculpting

Fettfrysning

Hur skiljer sig Z-Lipo frpn Coolsculpting?

 

Coolsculpting är ett regristrerat varumärke av Allergan och metoden, som är FDA godkänd (USAs motsvarighet till Läkemedelsverket), går ut på att fettcellerna i fettlagret kyls ned utan att skada den omgivande vävnaden. På så vis dör fettcellerna som sedan transporteras bort i kroppen på naturlig väg. Resultatet blir permanent eftersom kroppen inte kan bilda nya fettceller

CoolSculpting teknologin använder kontrollerad kyla för att med hög precision angripa fettceller under huden. Ingreppet är effektivt och skonsamt, och påverkar inte hudstrukturen och muskelvävnad. Fettcellerna är extra känsliga för kyla och när man tillsätter, kontrollerad kyla under en kontrollerad tid så kristalliseras (fryses) fettcellerna, och dör. Din kropp transporterar sedan gradvis bort de döda fettcellerna via lymfatiska systemet, och resultatet är en kraftigt reducerad fettdepå och en naturligt skulpterad kropp.

Z-lipo är en form av fettfrysnings maskin som bygger på samma behandlingsprincip. Maskinen fryser vi ned behandlat område på till -10 grader. Vil Kylan skadar fettcellerna (men inte omgivande vävnad) och fettsyrorna inne i fettcellen kristalliseras vilket leder till naturlig celldöd. Kroppen kommer sedan transportera bort de eliminerade fettcellerna på naturlig väg, en process som fortsätter upp till 3 - 6 månader efter behandlingen.

Det är också så lång tid det tar innan man kan se det slutgiltiga resultatet. Dock kan man redan efter 4-6 veckor märka av en förändring, en del kan se resultat redan efter 2-3 veckor. 

 

För bästa effekt rekommenderar vi 2-3 behandlingar av samma område med minst 8 veckors mellanrum. Vi rekommenderar också kolhydratfattig kost och daglig motion för att öka effekten ytterligare. Dessutom blir ju hela du piggare och starkare!

Coolsculpt_zlipo.jpg
8Z7A9501--2_edited.jpg

Andra potentiella samarbetspartners

referensklinik

Stureplanskliniken

Eriksbergskliniken 

Akademikliniken

Fillers Institute 

Saga kliniken

Doktor K

Skin perfekt

Entouch

Noma

Dr Ferlin

Clinic N.VY

Läkare på en klinik
bottom of page