top of page

Skräddarsydd Ansiktsbehandling

Me individanpassade eller skräddarsydda behandlingar välkomnar vi dig att boka en tid, 45, 60 eller 90 minuter. Våra hudterapeuter optimerar behandlingen utifrån dina behov, din hudtyp och dina förutsättningar.

Individanpassad hudbehandling

Våra skräddarsydda behandlingar baserar sig främst på ZO-Skin och Neostratas produktserier och behandlingssortiment.  

 

En god hudhälsa kännetecknas av en mjuk och fast hud, med en frisk och jämn färg, utan skador eller sjukdomar. Ung och frisk hud förnyar sig själv var femte, sjätte vecka, men under påverkan av ålder, gener och miljö avtar förnyelseprocessen successivt vilket resulterar i en ojämn hudton och hudyta samt i minskad spänst och elasticitet (kollagen).

Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett en fantastiks hudvårdsererie och ett flertal terapeutiska behandlingar med målet att skapa en frisk, balanserad och välfungerande hud. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har ZO Skins produkter och protokoll optimerats för att täcka olika behov. Dr. Obagi har utvecklat två olika krämserier – ZO Medical med terapeutiska lösningar och ZO Skin Health med förebyggande och daglig hudvård. Våra duktiga hudterapeuter kan skräddarsy ett hemvårdsprogram med dig och vi använder ZO-Skin i våra skräddarsydda behandlingar efter behov.

03_RV_20_Face_Maske-071_IsoV2 (2) (kopia).tif
bottom of page